Header

Vardag

Hej hörrni och förlåt att ni inte hört av mig på några dagar. Vi står mitt uppe i flytt och packning av vår nuvarande lägenhet vilket såklart tar så himla mycket tid.
Det är ingen lätt match att flytta i gravid vecka 33, hehe!

Imorgon får vi nycklarna till vår nya lägenhet och säger adjö till denna vi har nu. Det känns verkligen som att både jag och R behöver denna flytt som en ny liten start. Speciellt mer vardagspraktiskt iomed vår lilla Elias som är beräknad att komma snart.

Så jag är en liten städare här hemma och vi packar för fullt såklart, emellanåt vilar vi en stund och pratar med vår älskade pojke i magen som alltid är aktiv och med, hehe.
Hoppas ni har det bra så hörs vi snart igen i kaoset här hemma, med kanske åtminstone lite mindre kaos, eller vad tror ni?
Kram från oss och lilla E i magen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag , Min graviditet

Hej på er,
Hoppas allt är bra med er?
Här är det bra trots lite sömn och foglossning.
Jag hann inte skriva något igår då vi hade fullt upp och mina hormoner är upp och ner hela tiden. Helt plötsligt gråter jag och R hänger inte alls med i svängarna längre.

Idag har jag bara varit hemma. R hämtade upp mig på eftermiddagen och vi handlade lite.
Igår var vi på föräldrakurs. Det var ett självklart val för oss att gå den kursen. Det känns som att man inte kan bli fullmatad med information som förstagångsförälder.
Nu är det bara två månader kvar tills vår lilla E är beräknad och jag längtar mer och mer varje dag och är inte särskilt sugen på att vara gravid längre om jag får vara ärlig, hehe.

Nu är vi på väg till en kompis faktiskt, mysigt att åka iväg bara jag och min R. Så det är väl kvällens planer, vi hörs mer imorgon,
Kram från oss

Likes

Comments

Vardag

Idag är det söndag & det var -11 grader imorse, så det var himla kallt men väldigt friskt ute så det var helt klart skönt ändå.
Vi har inte gjort så mycket idag, mest tagit det lugnt och så. Jag är ganska trött och har väldigt ont pga min foglossning så det är skönt att inte göra något hela tiden.

Igår däremot hade vi mycket att göra och var och köpte en soffa till min mamma. Jag och R köpte nyligen en ny då vi behövde en större och en annan färg då jag hade en vit innan jag träffade R så den är väl inte jättebra kanske när en liten bebis kommer till världen snart, hehe.

Nu är vi hos min pappa en stund och sen ska vi hem och bara ta det lugnt. skönt ändå att förbereda lite inför veckan bara och sen inte göra något mer idag. imorgon är det föräldrakurs igen så det är alltid spännande,

Kram så länge & så får ni en bild från en liten åktur tidigare idag

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag har redan från början när jag var gravid varit säker på att jag vill ha ett babynest. Dels för att det ger bebisen en trygghet med stödet från sidorna och sen för att vi har tänkt ha bebisen mellan oss i vår säng de första veckorna och det känns tryggare att ha lite skydd runt bebisen när han ligger mellan oss.

Så vi bestämde oss för att önska oss ett babynest i julklapp från blivande morfar och det fick vi. Jag har dock inte haft så stora krav på hur det ska se ut eller så förutom att jag ville ha en färg som jag tyckte om. Vi har ju hela vårat hem i grått, beige, vitt och en stänk av svart så ett beige eller grått var ett självklart val för oss av önskemål.

Så jag ville bara tipsa er om detta babynest. Det följer med en extra madrass för bebisen vilket är bra då den är lättare att tvätta än att tvätta hela nestet vid eventuell olycka. Det följer också med en stödkudde att lägga vid tex bebisens rygg om den ligger på sidan. Samt att den är lätt att packa ner i en liten väska som följde med om man vill ta med sig den. Jag är supernöjd och babynestet kommer från lekmer.se, den finns i flera färger och jag länkar till det här under så ni kan läsa mer kring det,

Länken till produkten,

Likes

Comments

Vardag

Hej på er, hoppas allt är bra med er!

Här är det som det ska, hehe. Jag har plockat undan lite på förmiddagen och nu vi precis kommit hem från handlingen och jag har även hunnit göra ett par inlägg som kommer komma upp.

Jag har väldigt ont i foglossningen idag, det känns olika från dag till dag men idag är en sådan dag där det verkligen gör ont överallt och där det gör ont att gå liksom. Så ser helt klart fram emot när denna graviditet är över även om jag försöker njuta så mycket som det går.

Om en stund kommer min mamma med hennes kompis över på middag. Min lillebror är redan här. Så ska vi äta middag och ha en trevlig kväll, annars händer det inte så mycket mer för oss denna fredag. Igår hade vi myskvälk bara jag och min R. Vi drack min cravings dryck Cola Zero med is och lyxade till det med lite godis trots att det var torsdag, hehe. Vi tittade även på Gåsmamman, vi har just börjat se den serien.

Har ni sett den serien?

Likes

Comments

Min graviditet

För oss har det varit lite svårt att komma fram till ett namn och det är ju också så att man kanske inte alls vill att bebisen ska heta det som man bestämt sig för när man väl ser den när bebisen är född. Nu har vi tänkt, funderat och faktiskt valt bland en mängd namn som känts lite sådär.

För mig har det varit viktigt att namnvalet känts hundra procent rätt för oss båda och sen att det är ett namn som man kanske inte vet hur många som helst heter, hehe. Jag har väl stått i det där att jag vill ha ett lite mer annorlunda medan R kanske inte är riktigt lika noga på den saken.

Tillslut kom i alla fall R med idén att vi skulle skriva de namn som för oss vore funderbart och sen visa varandra så det gjorde vi en kväll för ett par veckor sedan. Vi bläddrade längre bland lapparna och många namn var det ett starkt nej på såklart.

Sen hade R skrivit ett namn på en lapp som det bara sa klick med, precis som att det var så självklart att vi väntade en liten E. Jag ska snart avslöja namnet på honom,

Så vi diskuterade och beslutade oss för att det skulle bli en liten Elias. Det känns så himlka rätt just nu och jag tänker att om det inte känns lika rätt när han kommit till oss så tar vi det då eftersom att det just nu är något så solklart för oss båda.

Så vi väntar med spänning på vår lilla Elias som beräknas komma om 64 dagar bara, det är så lite mot vad vi väntat men känns ändå så himla långt bort nu när vi närmar oss mer och mer, hehe

Här är en bild på han från rutinultraljudet i vecka 19+6 tror jag det var. Ser så mycket fram emot att se hur han ser ut, vem han är mest lik och så

Likes

Comments

Hej på er!

Jag heter Simone, är 20år och väntar mitt första barn om två månader. Jag har länge tänkt på om jag vill börja blogga igen då jag har tagit en längre paus från när jag var väldigt aktiv här på bloggen. Men nu har jag beslutat för att börja igen och det är väl bland annat för att jag har mer att skriva om än bara min träning som mitt liv handlade om då mestadels.

Idag är jag gravid i vecka 31 just nu och väntar en liten pojke tillsammans med min sambo R. Vi är så himla förväntansfulla och jag har tänkt att min blogg ska handla om graviditeten, sambolivet och att bli förälder. Men också en liten inblick i hur mitt liv såg ut innan jag och R blev sambos och innan min graviditet. För livet har minst sagt ändrats.

Hoppas ni vill följa med på vår resa och ser fram emot att läsa om vårt, men framförallt mitt liv just nu men när vår pojke bestämt sig för att komma så tänker jag involvera honom ganska mycket också och det ser jag minst sagt fram emot.

Kram så länge,


Likes

Comments