Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kanske lite sent att skriva det men äntligen är det ett nytt år. Jag måste säga att 2014 har verkligen varit ett händelserikt år och jag har lärt mig så otroligt mycket under dessa 12 månader. Någonting som jag har verkligen insett är att livet blir vad man gör det till. Är man negativ, bitter och låter andra människors åsikter och handlingar påverka en blir man olycklig. Sommaren 2014 har varit en av den svåraste perioderna under mitt liv måste jag säga och det är absolut bara mitt fel. Att under sin fritid bara sitta inne hela tiden och tänka negativa tankar om att livet suger och att livet är slut för att man kanske har olika sjukdomar är väldigt löjligt nu när jag tänker igenom. Att hela tiden söka efter olika tecken på sjukdom är bara patetiskt. Det är det jag har gjort i stort sett hela 2014, varit rädd för sjukdomar och diagnosticerat mig hela tiden. Allt kändes då mycket svårare, skolan kändes svårare, jag slutade gymma och bara stängde in mig. Jag sårade mig själv genom att tänka såna negativa saker som jag inte ens kan påverka. Det är nog det som gör mig mest ledsen när jag tänker på 2014, att jag kunde såra mig själv så otroligt mycket.


Men trots allt går livet vidare och tack och lov tänker jag inte så länge, kanske lite ibland men nu vet jag att det är inte värt att lägga ner sin energi på någonting som gör en ledsen. Trots min löjliga hypokondri har jag ändå lärt mig massor, har blivit mer självständigt, tar för mig mer, jag säger ifrån när det är någonting jag inte tycker om och jag har blivit mer bestämt. Det bästa man kan göra i livet är att vara bestämt och verkligen utesluta saker som gör en ledsen, så är det bara. För man kan inte sitta och förvänta sig att saker och ting ska förändras om man inte tar tag i problemet och försöker tänka och agera annorlunda. Är det så att man tänker på saker som sårar en sök hjälp, prata ut med någon, bryt mönster och lista ut vad som gör en ledsen. Om det är människor som gör en olycklig och sårar så är det att bara bryta kontakten och skita i personerna helt enkelt. Man ska inte tillåta någon påverka ens liv negativt. Man ska inte låta någon ha den makten över ens liv. Man ska vara bestämd, säga ifrån och man ska vara tydlig med vad man vill!


Ja 2014 är året då jag har ´´haft´´24 sjukdomar, lärt mig vilka jag kan lita på och insett att jag inte ska låta någon eller någonting göra mig olycklig!Likes

Comments

Har så grymt mycket i skolan just nu att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Har tokskrivit hela dagen och har gjort bort 4 av 8 uppgifter. Gud vad det måste vara roligt att läsa min blogg, bara gnäll om skolan och sjukdomar.


Likes

Comments

Likes

Comments

​Har varit ute ett tag men sen for jag hem, nu har jag nyss duschat och bara ligger i sängen och tänker. Har haft ont i hjärtat i 10 dagar nu och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Tänker på det värsta som vanligt och jag vet att ingen läkare på sjukhuset kommer ens tro mig .... är så sjukt less på att alla bara skrattar åt mig och säger att jag är frisk medans jag har ont överallt. Ont i mina öron, mina lymfkörtlar på halsen, ont i mina lungor och nu ont i hjärtat. Jag skulle kunna ligga på dödsbädden och ändå skulle ingen bry sig för att jag är ´´ en ung och frisk tjej´´som alla säger. Nej, jag har ONT så någonting måste vara fel. Vet inte ens vad jag ska ta mig till... Jag vill bara att någon ska ta mig på allvar när jag säger att någonting är fel. Börjar bli upprörd och får ont  i hjärtat igen, kan inte ens hosta för det gör ont. Så sjukt less på att jag aldrig kan känna mig frisk. Emoinlägg, men behöver bara skriva av mig. 

Likes

Comments