ON THE RUN II

Igår var det en månad sedan jag var på OTR II i Köpenhamn, idag är det två år sedan jag såg FWT i Köpenhamn och imorgon är det en månad sen jag såg OTR II i Stockholm. Så jag kände det var dags att skriva lite om vad jag tyckte om hela showen eftersom jag fått så många kommentarer om det!

Tyckte absolut att showen var bra och välgjord men jag var ändå besviken när jag gick därifrån. Beyoncé levererade inte alls så som jag trodde. Hon var inte alls närvarande, hade ingen energi, dålig setlist (vart tog Halo mm vägen??) och knappt någon dans. Dock väldigt överraskad över JAY Z och på vilken nivå han levererade. Det var verkligen hans show båda kvällarna, vilket jag inte trodde! Innan touren kändes det som "Beyoncé sticker på turné och tar med sig mannen" men i verkligheten var det tvärtom.

Sedan tyckte jag att Köpenhamn var mycket bättre än Stockholm, för där var både Beyoncé, JAY och publiken betydligt mer närvarande. Dock var jag väldigt långt i från henne då. Men i Stockholm var jag närmare men lite tråkigare show, liksom publiken orkade inte ens sjunga med sista raderna av Forever Young.

xo simon

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera