MISSLYCKAD KARRIÄR (?)

Har fått en del frågor om hur det går med skolan osv. Har försökt ducka för varenda fråga gällande det för jag har inte riktigt vetat hur jag ska svara. Vet fortfarande inte riktigt men det kanske är någon annan i samma sits.

Jag är klar med skolan & kan söka för att få min registrering som fastighetsmäklare. Men jag vet inte om det är det jag vill längre. Jag vet inte vad jag vill göra med mitt liv överhuvudtaget & jag pendlar fram & tillbaka med vad jag vill från en dag till en annan. Från min sida känns det som ett enormt misslyckande & att andra pratar bakom min rygg som misslyckad. För jag är ju verkligen den typiska personen som börjar plugga direkt efter gymnasiet & sedan inte vet om det är rätt. Jag är ju bokstavligt talat en livs levande misslyckad klyscha.

Jag vet ju dock inte helt säkert att det inte är något för mig eftersom jag aldrig jobbat som mäklare, men i och med att jag tvekar vill jag inte heller gå in för det. För det värsta jag vet är när man går in för något & inte ger 110%, speciellt i den branschen.

Men tills jag kommit på vad jag vill göra med livet tänker jag bara leva life. Fortsätta med bloggen, kanske fortsätta jobba i butiken lite & sedan vill jag nog resa :-) Vad som helst kan hända, men ganska skönt att inte vara "bunden" till något.

xo simon

Gillar

Kommentarer

prinsessasdagbok
prinsessasdagbok,
Jag började plugga direkt efter gymnasiet och insåg att det inte var rätt för mig. Har flera vänner som pluggat i 5 år och sedan insett att de vill byta till något heeelt annat. Man får ändra sig och sen ändra sig igen!nouw.com/prinsessasdagbok
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera