HUR JAG REDIGERAR MINA BILDER

Var bor du? Du säger alltid att du ska köra in till stan, men har kollat din facebook (haha ja jag är din stalker) och där står det att du bor i Malmö. Så då borde du väl inte behöva köra in till stan? Eller har jag fel?

Jag bor inte i stan. Bor ca 15 min från Malmö & ca 10 min från Lund. Men för enkelhetens skull säger jag att jag bor i Malmö då ingen ändå skulle veta var jag bor om jag skulle sagt det. + att jag inte heller vill att alla ska veta exakt var jag bor :-) Nu är det ju inte jättesvårt att kolla upp, men please don't.


Kan du inte visa hur du redigerar dina bilder till ig? Du har så fint flöde!

Tack så mycket <3 Jag gör verkligen inget speciellt, slänger på ett preset i Lightroom, sedan gör jag en maskning (?) på bakgrunden & drar ner mättnaden så den blir svartvit. Därefter ändrar jag bara lite ljus, kontrast & mättnad i hela bilden tills jag är nöjd! Är bilden svartvit lägger jag bara på ett svartvitt preset, kanske slänger i lite kornighet & vóilá. Använder appen Snug för att sedan kolla om bilden passar in i flödet eller om jag ska ändra någonting på den.

(min gamla redigering på dessa bilderna)

Vilket är ditt favoritplagg i garderoben?

Helt klart min svarta trenchcoat från Burberry! Min svarta shearlingjacka har varit en stor favorit i höst/vinter/vår :-)


Tänker du aldrig på att unga tar åt sig när du skriver öppet att du sprutar in massor i läpparna och nu när du ska operera näsan?

Jo absolut, men får jag frågan tycker jag att det är bättre att vara ärlig & säga att jag gjort det i stället för att ljuga om det. Sen tycker jag väl inte att jag har "sprutat in massor i läpparna" när jag gjort det totalt 2 gånger & nu har jag dessutom inte ens någon fillers kvar i läpparna. Jag sprutade in så lite så att ni aldrig hade märkt något om jag inte sagt något. Sen är 95% av mina följare över 18 år, alltså tänker jag att det inte alls är lika illa som om 95% hade varit under 18 som det var för några år sedan. Men alla är fina som dom är osv osv osv & man ska bara göra det för sig själv osv osv osv. Måste dock säga att jag tycker att alla får ta sitt eget ansvar & jag skulle nog säga att det lilla jag gör inte påverkar någon.


Vem är du närmast? Din mamma eller din pappa?

Väldigt svårt. Är inte speciellt nära någon av dem numera. Tidigare har jag alltid varit närmast mamma. Tycker att jag glidit ifrån båda mina föräldrar sedan de träffade sina respektive, känns som om de har valt kärleken före sina barn. Ska därför bli "kul" att få lite egentid med pappa om några månader när skilsmässan är över.
(Menar det är ju såklart inte kul att de ska skiljas, men kul att få tid med pappa)

xo simon

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera