Header

Julafton om 4 dagar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej igen! Jag orkar inte säga typ "hej igen det var länge sen" så jag kommer bara att blogga när jag orkar.

Men iaf hittade en liten bugg. Jag hoppas på att håret i sista bilden är nåt som kommer till sso nån gång,


Likes

Comments

omg hej, jag vet jag vet jag har inte uppdaterat sen förra året *badom tssss* aja skämt åsido God jul och Gott nytt år

(i efterskott). Jag säger ju alltid att jag ska börja uppdatera men nu ska jag iallafall försöka uppdatera minst 1 gång i månaden. Det kanske låter jättelänge men nu när Simone uppdaterar längre (HON HAR INTE SLUTAT HON HAR BARA TAGIT EN PAUS FRÅN SSO!) så är det lite jobbigt att uppdatera varje dag. om jag inte är så aktiv här så kan ni kolla in min YT kanal: Majken Sweetwater. Men det var allt för mig så vi ses väl nån annan dag. HEJ DÅ!!

Likes

Comments

Hej, Majken här. jag kommer försöka blogga här lite oftare. Kommer nog glömma ibland men jag ska försöka iallafall. Simone spelar inte so mycket längre men jag säger inte att hon har slutat blogga. ska försöka få henne att spela lite mera:)

Likes

Comments

Herregud vad jag har saknat att blogga, vi ber så hemskt mycket om ursäkt för att vi inte har bloggat. Ska försöka blogga mer,

Ha en bra dag!

Likes

Comments

Så, nu har jag äntligen löst problemet med star stable på min dator så nu kan jag spela oftare än 2-3 gånger i veckan igen. Klubben kommer att bli mer aktiv även bloggen, kanske inte lika aktiv som innan bara. Har gjort färdigt huvuduppdragen och byggt upp en del rykten nu men ska försöka att inte tappa spellusten för det. Lägger ned bloggutmaningen för denna gången men ska se till att göra flera i framtiden då jag själv tyckte att det var jätteroligt!

Sedan vill jag även tacka alla som fortfarande besöker bloggen <3

Ha det så bra
Simone


Likes

Comments

Hoppade över dag nio samt tio då jag har svårt för deluxe-grejer.

Ok, har ganska svårt att välja en sysselsättning jag tycker bäst om. Men de roligaste sakerna att göra i Star Stable kanske är att vara med klubben och även att försöka slå rekord på banor (kan dock bli väldigt arg). Jag måste nog ha den finaste klubben med de bästa medlemmarna <3 Än fast vi knappt kommit igång med alla aktiviteter så ser jag ändå alltid fram emot dem.

<3Simone

En sak till bara...

Här är jag och Majken på våra nya fantastiska hästar ovanför midsommarfirandet.

Likes

Comments

Förlåt så hemsk mycket att vi inte varit aktiva. Själv har jag inte direkt haft lust att blogga på senaste tiden. Sedan har även star stable slutat att fungera på min dator så har tillfälligt fått låna en annan för att kunna logga in ibland. Jag kommer att resa bort imorgon så för min del kommer det varken bli något spelande eller bloggande. Har inte tid att skriva inlägg nu så de får komma nya från och med söndag/måndag. Majken lägger möjligtvis upp något inlägg så länge men det kan vi inte garantera. Bloggutmaningen kommer att fortsätta från och med Måndag då jag tagit en liten paus.

Bara så att ni vet
Simone



Likes

Comments

Idag har jag tänkt berätta om min levlingsrunda. Brukar oftast köra denna när jag levlar mina hästar, men ibland om jag har något uppdrag på en plats brukar jag köra alla lopp runtom där så att det blir mindre spring sen.

I all fall, jag bor på Vingården och detta är rundan jag brukar göra med mina hästar.
Först brukar jag alltid börja med banorna runt vingården, dvs trädgården, Paulines lopp och till sist ridhuset. Sedan springer jag upp till Gyllenåsarnas dal och kör loppen där (Jasper, Emma, fågelskrämsåsen, gyllenbladet). Efter det tar jag färjan till Jarlaheim och gör alla lopp i hela skördebygden (paddockön, jorviksstallet, jarlaheim, gröndal). Sedan kliver jag på första bästa färja till Fort Pinta och gör loppet där (även Ponnyloppet om jag levlar en ponny), sedan alla i Moorland. Från Moorland börjar jag vandra upp mot Silvergladebyn och gör alla tävlingar där (Steves,  Will, Landon, Marleys). Ringer sedan hem för att göra Baronessans galoppbana sedan linbana upp till Mario för att göra hans lopp, börjar vandra mot Valedale (ibland även dinodalen, tar vanligtvis det sist), Valedalesjön, Pole bendning apocalypse, Firgrove. Sedan tror jag nog att jag brukar vara klar. Oftast ringer jag hem efter det och tar luftballongen till Dinodalen och gör mitt sista lopp där, om jag inte redan gjort det.

Hoppas det var till någon hjälp
Simone

Likes

Comments

Min favoritoutfit just nu måste nog vara denna. Blårandig och svart. Den är enkel och somrig (egentligen inte men bättre än typ vintermössa och tjockjacka). Valde att använda kransarna man får i midsommaruppdragen men tycker mycket om att köra med en svart hatt bara också. Den känns inte sådär super-fashion också, samt matchar inte 100% vilket jag tycker är skönt (tröttnar lätt på outfits som matchar för bra av någon anledning). Blå och svart är mina favoritfärger och älskar verkligen plaggen och kransarna så kommer att köra på detta ett tag!

Likes

Comments