Hei og god morgen dere! Når gradestokken kryper under null så lider huden vår, vi kjenner alle igjen den følelsen av å våkne med et ansikt som kjennes to nummer for liten ut. Det skjer meg typ 9/10 dager på denne sida av sommeren, og det er like ubehagelig hver gang. Men, som enhver over gjennomsnittet selvopptatt fyr så har jeg mine triks for å holde ansikt og lepper sånn nogenlunde i sjakk.


 1. BareMinerals Pure Plush: Min go-to ansiktsrens, den er bare helt gull - og super drøy. Lukter ganske friskt, litt blomstrete kanskje. Det er en dyprens med blant annet mineral rike sjøsalt og rosmarin-ekstrakt.
 2. Dr.Brandt oxygen facial: Ta en oxygen facial i ekte Blair Waldorf stil! Dette er nok en av mine favoritt masker noensinne, og er virkelig verdt pengene. Inneholder Moringa seed ekstrakt som i Øst-Asia er kjent for hvordan det renser vann - tenk hva det gjør med ansiktet ditt. Poenget med masken er å revitalisere skadet hud, gi fukt til det øverste hudlaget, og gi liv til kjedelig kommunegrå hud.
 3. Clarins HydraQuench: Dette er Clarins' fuktserie, og kommer uten aldersgrense. Den har en helt sinnssyk evne til å gi fukt, inneholder ekstrakt fra Katafray bark, som hjelper til med å øke hudens barriere mot påvirkning utenfra og fuktigheten i huden.
 4. Origins Drink up intensive overnight mask: Oki, om Dr.Brandt og Clarins var gode, er denne best. Dette er en fuktbombe, den er helt rå. Jeg sover med den 3-4 ganger i uken og det bare fikser alt fra fuktighet, til livløs hud og fine linjer. Den inneholderJapansk sjøgress som er med på styrke hudens barriere, forhindre fremtidig dehydrering, og holde fukten lengre. Innholder også aprikos.
 5. Vichy Idélia Yeux: Dette er øyekremen jeg har brukt i det siste, og kan nok konkludere med at jeg er fornøyd. En øyekrem fikser opp mørke ringer, poser og tørr hud rundt øyet. Husk at huden vår rundt øyet alltid er ca 5 år "eldre" enn resten av ansiktet vårt.
 6. Et aller siste tips; Drikk masse masse vann!
 1. Guerlain Superlips: I min verden er Guerlains ord lov. De er blant verdens eldste parfymehus og er ca 100 år eldre enn den moderne bilen. Superlips er som hudpleien deres: magisk. Den fikser tørre lepper, plumper lepper, og lukter egentlig litt som godteri. Inneholder pleiende druestensolje.
 2. The lip scrub by Sara Happ: Triks numero dos for slitte og tørre lepper er å skrubbe dem fra tid til annen, her er det egentlig litt hipp som happ (hehe) hvilken du bruker så lenge det gjøres. Jeg bruker Sara Happ sin, men jeg vet at veldig mange sverger til Jeffree Star sin - som også kan spises.
 3. Carmex: Hvem har ikke brukt Carmex? Jeg bruker det i iallfall på alt fra sprukne lepper til rød og irritert hud rundt nesen, som følger av overdreven snyting. Det er en klassikker og fungerer supert nå i kulda.
 4. Elizabeth Arden Eight Hour: Om jeg fortalte at dette er en mirakel krem med +/- 300 bruksområder, ville dere trodd meg da? Eight Hour har vært og er en tungvekter i bransjen i mange år - og det med god grunn. Det kan brukes på alt fra lepper og bryn, til over en øyeskygge for å gjøre den glossy. Jeg bruker den om natten på leppene, så de ikke skal tørke ut mens jeg sover.
 5. Sephora rose lip mask: Denne maska lover å gjøre leppene dine yngre, mer kyssbare og mykere på bare 15 minutter. Jeg har prøvd å vet ikke om jeg er 100% overbevist - men de ble i hvertfall mykere da.

Hvilke hudpleie produkter er deres favoritt?

-S-

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Etter gårsdagens utblåsning, som forresten ikke var det første jeg ville skrive på denne bloggen - men det kom til et punkt hvor jeg ikke klarte å holde kjeft lengre. Uansett, jeg tenker å fortelle litt om hva dere kan forvente å lese fremover, utenom mine raserianfall, og utblåsninger mot veletablerte moteinstitusjoner. Jeg har hatt utallige blogger tidligere og elsker å skrive, men klarer ikke å holde de up to date, så det er noe jeg skal gjøre her.

 1. Jeg elsker mote, så det kommer til å være mye klær, sko og accessories. Kanskje til og med for mye til tider. Just bear with me.
 2. Belive it or not, jeg er folkevalgt politiker, og sitter som 1.vararepresentant i kommunestyret i Halden, så det kan komme noe politiske tekster. Muligens om en mann i altfor stor dress, fæl spraytan, langt slips og hentesveis.
 3. Jeg har jobbet noen måneder i parfymeri, og har litt erfaring med makeup og hudpleie, så ikke se bort ifra at det kommer et tips eller tre.
 4. Fashion tips and tricks. Det trenger ikke koste skjorta å se ut som en It-girl.
Ellers så håper jeg dere følger med, og legger igjen en kommentar på hva dere liker, ikke liker og hva som kan bli bedre.

-S-

  Likes

  Comments

  Instagram@politikeren