Couture always

Couture always er en virkelig lækker instagram profil, som poster en masse flotte tumblr billeder. De har for nyligt startet forfra med deres profil, så de har endnu ikke fået postet så meget endnu, men ellers en super god profil, med nogle virkelig flotte billeder.

Se profilen her: Couture always

Mylifeaseva

Mylifeaseva er en af mine yndlings instgrammere. I kender hende nok fra Youtube, og måske også fra Instagram. Hun poster en masse billeder fra hende selv der er på ferie og udforsker fantastiske feriesteder. Jeg er personligt ret vild med videoerne hun filmer med sin drone.

Se profilen her: Mylifeaseva

Josefinehj

Josefinehj ejer også en mega god instagram. Hun har faktisk også en virkelig god blog her på nouw, Hun poster en masse flotte billeder af hende selv og hvad hun oplever i hverdagen. Hun kan klart anbefales at både tage en kig på hendes instagram og blog.

Se profilen her: Josefinehj

Emiliadevina

Emilia devina er også en virkelig god instagrammer, men det der faktisk fik min opmærksomhed var at hun som den eneste af de 5, poster videoer af hvor hun synger og spiller guitar. Udover det tager hun virkelig flotte tumblr billeder af både sig selv og sin normale hverdag.

Se profilen her: emiliadevina

Emiliemalou

Emilie malou er også en af mine yndlings instagrammere. Hun køre meget enkelt og hvidt tema. Hun tager mange former for model og outfit billeder, ved forskellige vægge eller trapper rundt i Danmark. Hun er også en ret kendt youtube.

Se profilen her: Emiliemalou

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hey Folkens

Jeg har her samlet en masse lækre tasker, som jeg personligt elsker. Der er lidt til hver en stil, men jeg har mest taget udgangspunkt i min egen stil. Mange af taskerne kender jeg selv i forevejen, da jeg har set dem fra mine veninder eller i butikker osv. Der er også lidt i hver prisklasse, jeg har fundet lidt fra forskellige mærker, så alle kan være med. Jeg er selv på jagt efter en ny taske lige nu, så nogle af taskerne her har jeg selv overvejet at købe. Alle taskerne er selvfølgelig linket øverst som altid. Jeg håber ellers i får en fortsat god uge.

Knus Silvia

Likes

Comments

Hej folkens!

Jeg elsker personligt selv indretning af rum og værelser. Det er så fedt at finde inspiration til hvad man kan lave med sit hjem. Jeg har her fundet 6 items til ens hjem/værelse. Jeg har taget udgangspunkt i noget minimalistisk indretning, som jeg selv elsker. Hvis i er interesseret i nogle af itemsene, så er de alle linket under billedet. Flere af tingene har jeg selv derhjemme, og jeg er totalt vild med dem. ha' en go' søndag <3

Knus

Likes

Comments

Contains affiliate links

Over 400kr/Under 400kr

Hey folkens

Det er jo idag den første advent så jeg tænkte at dette blogindlæg skulle handle om jul. Jeg har her fundet en masse lækre items og sammensat dem alle på en julegave liste. Jeg har lavet to lister en der er under 400kr og en der er over 400kr, så der er lidt forskelligt til alle prisniveauer. Nogle af itemsene har jeg taget fra min egen ønskeliste, så i også får list inspi til hvad jeg ønsker mig. Jeg håber i kunne lide dette første juleindlæg, ha' en go' første advent

Knus<3

Likes

Comments

Hey folkens

Jeg har her fundet en masse lækre items fra ASOS, som jeg ønsker mig. De fleste af tingene er taget fra min ønskeliste og andre har jeg bar fundet. Jeg har faktisk lige bestilt den grå pelsjakke fra ASOS og jeg modtager den her idag. Jeg tænker at jeg vil lave en indlæg om pelsjakken, når jeg modtager den. De er alle linket øverst, så hvis i er intra i noget af det, så klik på linksne. Alle itemsne er forholdsvis betalige og billige. Ha' en go' dag!

Knus Silvia<3

Likes

Comments

Hey Folkens

Personligt elsker jeg virkelig cafeér, jeg synes det er så hyggeligt at sidde på en cafe og lave noget arbejde, holde møder eller bare hygge med veninderne. Jeg koncentrer mig også bedre på cafe end bare derhjemme, for så kommer jeg lidt væk og kan tænke anderledes. Cafeér er virkelig også bare det bedste sted at tage billeder af. Jeg har ihvertfald fået en masse flotte billeder fra cafeerne herunder. Jeg har samlet mine 6 yndlings cafeer lige pt. Jeg vil ikke gå så meget i detaljerne, men det er nogle af de cafeer jeg tit befinder mig selv på og det er også der jeg giver mig selv tid til at skrive på min blog, da jeg også bare synes det er vildt hyggeligt. Flere af cafeerne er faktisk også kæder, så de befinder sig forskellige steder også ude for København.

Knus Silvia<3

Likes

Comments

1: PELS JAKKE 2: BOMBER JAKKE 3: DENIM JAKKE 4: BLAZER COAT

Hey folkens

Nu er det jo blevet efterår, og også blevet meget koldere. Så jeg tænkte, jeg ville poste et indlæg om nogle lækre efterårs jakker, så i kan få inspiration til hvilke jakker i vil købe. De kan alle findes på ASOS, og der er link til dem alle øverst i feltet. Hvor i så kan få mere at vide om jakkerne, og kigge nærmere på dem.

Knus Silvia<3

Likes

Comments