Vanlig fredagsmorgon..

❤ har gått till jobbet som vanligt, själv har jag tagit lite kaffe, fixat frukost till dottern & plockat fram kläder samt packat väskorna för dagen. Nu blir det lite frukost & sedan pendla med lokaltrafiken till dotterns skola & tillbaks, ska plugga lite på bussen för jag har hemtenta att skriva klart till högskolan.. Så fort den här terminen går, Ska förbereda mig för delkurs 3 som börjar på måndag..

Har möte lite senare idag, sedan hämta dottern på skolan och efter det gå på stan, är lite sugen på ett biobesök med dottern & ❤ när han kommer från jobbet men får se om de vill.. Går flera bra barnfilmer som jag har lust att se så det skulle vara bra avkoppling..

Väntar fortfarande på kommunens besked om hur det blir med skolskjuts för dotterns del, nog för att det finns lokaltrafik.. Men det är ju helt sjukt om hon ska behöva åka hemifrån 06.35 på morgonen och sedan komma hem från skolan kl 17.30 vissa dagar bara för att bussen går så sällan dit.. Barn behöver ju faktiskt lite fritid & träffa kompisar, vila sig mm också..Nu går veckorna åt till busspendlande..

Nåja, får hoppas på det bästa, hon är faktiskt bara 10 år ännu...Men det är ju kommunens beslut. och det kan man inte påverka så mycket..Ha en fortsatt underbar dag, lev och låt leva..

(c)Linda Odelmar..


Gillar

Kommentarer