Underbar morgon

Snart är det ledig helg, blir att jobba idag också. Igår var en riktigt energislukande dag, så jag får hoppas på att idag blir lite lugnare.

Gubben är också på G till jobbet..Kommer nog att bli en varm dag men hoppas på att det fina vädret håller i sig en bit in på helgen också då vi har mycket planer för helgen..

Nu kaffe & sedan göra mig redo för dagen..Ha en fortsatt underbar dag, lev och låt leva..

(c)Linda Odelmar..

Har två diktsamlingar ute i butik

,Saker under huden & Nyanser av Saknad

  • 54 visningar

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,
Klockan 4 är inte Morgon det är Natt. När la du dig om du vaknar nu ? När du la dig så måste det varit 25 grader ute. Har du lätt för att sova i sån värme ?
nouw.com/fobibella
Silverblomma
Silverblomma,
Jo..vaknar alltid innan kl 04.00..Har ett morgonjobb..Så för mig är det morgon..brukar gå och lägga mig kl 22.00. Ja, lite varmt igår, men vi har investerat i bra fläktar som tar ner tempraturen i sovrummet till en behagligare nivå..Särskilt med några petflaskor is framför..=)
nouw.com/silverblomma
Fobibella
Fobibella,
Aha. Bra ide med Isflaskor det får jag Testa. Jag får inte in så mycket i min Frys tyvärr. Jag måste ha plats med Maten oxå 😟
nouw.com/fobibella
Silverblomma
Silverblomma,
Ja.. Det brukar bli trångt i frysen.. Går bra med små flaskor också.. Ställ dom precis intill fläkten och ha den på ett tag innan läggdags.. Brukar hjälpa..
nouw.com/silverblomma
Rosennr1
Rosennr1,
Det ä jätte hett ute och inne
nouw.com/rosennr1