Torsdag redan och fortsatt inskolning

Känns som veckan, bara försvunnit i all hast, har varit inskolning & massa annat men den här veckan har verkligen rusat iväg. Ska försöka hinna julstäda klart här hemma idag, sedan handla det sista som behövs inför jul. Nu ska stora & lilla dottern strax ha frukost & sedan bär det av till skola & inskolning.


Imorgon är och stora dotterns sista dag i skolan för denna terminen & lilla dottern har också julledig fram till i januari. Så det blir mys & pyssel hemma och lite annat är också inplanerat för jullovet. Sedan i januari är det dags att återgå till arbetslivet efter föräldraledigheten och det ska bli roligt så klart, har en tenta att skriva till den 17 januari också och sedan är denna kurs avslutad, väntar på resultatet på tentan jag lämnade in nu och hoppas att jag fixade den, återstår att se.


Har läst lite bloggar nu på morgonen & druckit kaffe som vanligt, alltid roligt att kolla in hos alla & se vad som hänt sedan sist tycker jag. Om ni vill ha tips på böcker att läsa nu i jul så kolla in mitt tips på temat jul, jul strålande jul,,

Nu frukost & sedan iväg på dagens äventyr..

Har ni läst någon bra bok nyligen?


Ha en fortsatt underbar dag, lev och låt leva..

(c)Linda Odelmar..

Har två diktsamlingar ute i butik

,Saker under huden & Nyanser av Saknad

Gillar

Kommentarer