To do..

Har lite småpyssel att fixa idag..

Bädda,Slänga sopor, plocka undan, städa badrum och dammsuga och moppa samt kolla i frys och skafferi vad som finns att fixa till middag ikväll..I skulle jobba över så han är inte hemma förrän runt kl 20.00 och då lär han vara trött..

Sedan ska jag göra klart lite blogginlägg för nästa vecka, och planera nästa månads matinköp, betala lite räkningar och så har paket 1 av två kommit till ok Q8 äntligen. Fick aviseringen i mobilen igår kväll. Så det blir att kila dit under dagen och hämta det..Ska bli så spännande, har beställt något som jag har funderat på att köpa flera år i rad..Men det har alltid varit massa andra saker som varit viktigare att skaffa..Ska bli intressant att se om den är lika bra som jag förväntar mig..Eller om det blir en retur för att den faktiskt inte är så bra..Fördelen med att handla på postorder är ju att man kan skicka tillbaka saker om man inte är nöjd. Och denna fick man öppna och prova först i lugn och ro innan man bestämmer sig..Händer inte så ofta att saker jag köpt på postorder behöver skickas tillbaka..Så jag hoppas på att bli nöjd med detta köp också..

Väntar på aviseringen från lager 157 också, ska bli kul med lite nytt i garderoben..Bra att vi har en affär här i Uppsala så det blir lätt att byta om något inte passar..Ha en fortsatt underbar dag, lev och låt leva..

(c)Linda Odelmar..

Har två diktsamlingar ute i butik

,Saker under huden & Nyanser av Saknad

Gillar

Kommentarer