Tidig morgon

Och kaffe och datastund..❤ ligger fortfarande och sover & dottern kollar på Youtube i sitt rum..

Var en trevlig men utmattande dag igår som avslutades med lite shopping på New Yorker till dottern, hittade två fina t-shirts i stl s som hon var nöjd med.. Sedan åt vi på Max, deras hamburgare är helt okej, jag är inte lika less på dom nu som jag var när jag jobbade där.. Men då åt jag ju dom varje dag..

Har en utmanande vecka till på ingång, ska försöka att få till lite små vilopauser i helgen för sedan blir det mycket hela veckan lång..

Funderar på om det börjar bli dags att montera ihop spjäll sängen och sätta upp det väggfasta skötbordet i badrummet men är ca 1 månad kvar till bebisen är beräknad så det kan nog vänta 1 eller två helger till..

Ska kolla efter små presenter till dotterns julkalender på nätet nu istället.. Hon brukar få ett litet paket varje dag fram till jul.. Finns mycket vardags grejer och förbruknings saker som hon behöver som man kan passa på att stoppa i paketen..

Har lite mindre ont i ryggen och magen idag än igår, var kämpigt att knappt kunna röra sig som man brukar.. Men är ganska vanligt när man är gravid.. Inte så lång tid kvar nu så det känns okej i alla fall..

Nu kaffe & fixa med bloggen..Ha en fortsatt underbar dag, lev och låt leva..

(c)Linda Odelmar..

Har två diktsamlingar ute i butik

,Saker under huden & Nyanser av Saknad

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Sista veckorna kan kännas dryga
nouw.com/stenhagenbettan