Sjukt mycket saker..

Fattar inte hur mycket saker man egentligen kan få plats med i en tvåa.. Rensar dotterns rum och insåg ganska snabbt att det går ner mer saker än man tror i två byråar.. Den ena är Dessutom av större modell.. Ska bli så skönt när allt är klart nästa vecka.. 😁👍Måste åka och skaffa fler kartonger till alla böckerna i vardagsrummet som ska flytta till stora förrådet.. Kommer bli himla skönt utan alla dessa saker som tar upp massa plats överallt i hemmet..

Har rensat garderoberna i hallen, skänkte alla kläder jag inte haft på mig de senaste sex månaderna till stadsmissionen.. Kvar blev ca 30 plagg, vinterjacka, vårjacka, sommarjacka och höstjacka och 3 par skor😁Känns bra och nu finns massor av plats till annat..

Och plats att ställa saker i förråden.. Fast grannarna undrar nog om vi håller på att flytta för det är ett ständigt springande i trapphuset med flyttkartonger och kassar..

Men Nej, vi ska inte flytta än på ett tag❤️

​Ha en underbar fortsättning på din dag..

Lev och låt leva..

               Silverblomma..❤

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Haha ibland blir man mörkrädd över hur mycket saker som kan få plats :'D Skönt att rensa lite i alla fall <3nouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229