Oracle de la triade..Keltiska korset..

Bara för att det är lite roligt kan man spå sig gratis påTwice ..Finns olika tarotläggningar som man kan välja själv vilken man tycker bäst om..Det här är min dagens läggning..

Oracle de la Triade: Keltiska korset

Nadir

Situation

8 - Nadir: En mörk period i livet inleds. Förmodligen går du via en mörkare, depressiv fas i livet. Situationen kan vara komplicerad och dina negativa tankar kan leda till förtvivlan. Däremot ser du samtidigt ett slut på lidandet och ljuset i slutet av tunneln. Så småningom kommer ljuset att lösa upp all mörker. Ha tålamod och ge inte upp.

Misslyckande

Korsande influens

20 - Misstag: Förmodligen har du att göra med en person som är mycket självisk och mycket oärlig. Omgivande kort eller ett annat kort kan berätta mer. Om du frågar om jobb görs det fel, men misstagen kommer snart att upptäckas och du kan snabbt korrigera dem. Om du har fastnat i fel jobb, kan det bero på att du inte har hittat din sanna kallelse ännu. Ge inte upp, eftersom du har en precis som alla andra. Orsakerna till obehaget kan vara allvarligare än så. Andra människor kan konspirera mot dig. Din fiende eller konkurrent kan vara elak och självisk men se även upp med sådana egenskaper hos dig själv. Detta är inte ett bra kort, saker går för tillfället inte så himla bra.

Papyrus

Rot

50 - Papyrus: Snart kommer du att underteckna ett kontrakt. Du gör kanske några transaktioner med anknytning till din verksamhet. Handel betonas i synnerhet, men även skriftliga färdigheter. Det är möjligt att du skulle vilja skriva och publicera en bok. Jobb och kontakter med förlagsverksamheten kan också vara fallet. Om du frågar om en relation, kan du vara säker på att relationen inte handlar om kärlek eller vänskap utan affärer. Om du är intresserad, är den andre förmodligen inte det.

Nödvändighet

Hände nyss

35 - Nöd: Kortet indikerar oftast akuta situationer och kan ha ett samband i vissa situationer med ambulanser och brandmän. Krissituationer kan uppstå. Den ekonomiska situationen ser förmodligen inte ljus ut, och inte heller ser jobbsituationen bra ut. Å andra sidan kan det här kortet innebära att du hittar själsfränden. Karmiska relationer som är passionerade på ett eget sätt kan också skapa dramatik i våra liv. Dessutom är det här kortet ödets kort. Vi går genom vissa saker på grund av våra själskontrakt eller andra skäl förknippade med ödet och vi kan inte riktigt göra så mycket åt det som sker.

Ljus

Tankar

37 - Ljus: Detta är det bästa kortet i leken och meddelar att allt kommer att lätta upp. Det sprider sin positiva mening till de andra korten. Allt kommer bli bra, trots nuvarande tvivel eller problem. Vänta dig ljus och värme, lycka och tillfredsställelse. Framgången kommer snart i ditt liv.

Bön

Händer snart

19 - Bön: Din önskan infrias så länge som dina avsikter och önskemål är rena och uppriktiga. Varje situation som du frågar om blir bättre i och med dina önskningar och förhoppningar når de högre världarna och de beviljas. Kortet handlar också om att höja sin vibration samt om att resa sig över en situation. Precis som du misstänker är kortet Bön ett andligt kort. Oftast önskar man sig mer pengar, lösningar på problem, en befordran eller mer pengar, när kortet dyker upp och ett annat kort kan berätta mer om önskans natur samt hur det kommer att gå.

Själ

Du

48 - Själen: Kortet indikerar oavsett fråga att förbättringar äger rum. Det kan handla om att släppa taget också om en dålig situation, resa sig över den, eftersom du kan behöva ett bredare perspektiv. Låt bli det materiella eftersom du har mer att vinna på att skära bort dessa band. Själen är immateriell och påminner oss om att allt har en mening.

Vetenskap

Omgivning

18 - Vetenskap: Du tänker på ett sätt som är vetenskapligt men du har också dina dogmer som du inte kan undvika, något som kan skapa viss rigiditet. Du tänker väldigt mycket på saker och ting och kan nå framgång i ditt fält. Pengar motiverar däremot dig också. Du kan också nå framgång inom icke-vetenskapliga områden, såsom astrologi, och andra områden som har utvecklat en tanketradition. Relationer fungerar kanske inte så bra eftersom intellektet kommer först och känslor är därmed mindre viktiga. Kärleksrelationer kan utvecklas långsamt. Du kan möta en intellektuell tjej eller kille som fångar ditt hjärta, men det kommer att ta tid innan värme utvecklas i relationen.

Visdom

Hopp & rädslor

9 - Visdom: Du är en klok, intelligent person och du förstår att intuitionen är lika viktig som intellektet. Du utvecklar visdom eftersom du försöker förstå dig på situationen och kunskapen som du får in. Du ser bortom det uppenbara och förstår saker och ting på deras djup. Kortet är positivt, något som innebär att du kommer att förstå vad situationen handlar om, sortera ut informationen och växa ännu klokare. Kortets råd är att kontemplation och meditation kan ge fantastiska resultat, oavsett typ av problem.

Födelse

Utfall (framtid)

33 - Födelse: Något helt nytt inträffar och det nya kan handla om ett nytt projekt eller ett barn. Kortet kan betyda graviditet, men kan också tala om vår barndom och ett annat kort kommer att säga mer om hur den kan influera oss i nuläget. I vissa fall och beroende på närliggande kort, kan kortet symbolisera känslan av karantän. Vi försöker isolera oss från andra och söker skydd bakom äggets skal. I sådana fall måste vi kämpa oss ut så att vi kan börja ett helt nytt liv. Födelse är också förknippad med moderskap, hemmets skyddande väggar, och kan indikera att du inom en snar framtid kommer att flytta (i synnerhet om Mutation är närvarande).


Ha en fortsatt underbar dag, lev och låt leva..

(c)Linda Odelmar..

Har två diktsamlingar ute i butik

,Saker under huden & Nyanser av Saknad

  • 8 visningar

Gillar

Kommentarer