Oracle de la Triade: Någons personlighet

Oracle de la Triade: Någons personlighet

Min läggning:

Du kan få en uppfattning om någons hela personlighet med hjälp av den här läggningen..

Själ

Utseende/beteende utåt

48 - Själen: En fri själ men en absolut ideal. Personen tycker om att resa, äventyr och söker berikande erfarenheter som gör livet lärorik. En person som kan mycket och som känner sig tillfredsställd med livet. En lugn temperament, en god människa som gärna tänker på alla andra också. Personen är en god lyssnare och andra söker sig till honom eller henne eftersom de känner sig förstådda och accepterade. Andlighet är viktig för frågeställaren och det finns en fascination för de ockulta och paranormala. Personen kan ha störande upplevelser liksom Deja Vu – upplevelser och föraningar.

Bön

Hjärta/hur det står till med känslorna

19 - Bön: En känslosam person, oskyldig, tyst, lugn temperament. Vi kan lita på en sådan person. Han eller hon är omtänksam med allt och alla.

Initiering

Moral/värderingar, tankar

34 - Initiering: En intelligent person, med högre utbildning. Han eller hon tycker om att läsa, lära sig nya saker, och kan ibland vara kräsen.

Tid

Bra hos personen

45 - Tid: En person som tänker mycket, hemkär, och som inte gillar förändring. Han eller hon gillar sitt hem och vill inte flytta. Personen kan i sådana fall drabbas av depression.

Framgång

Dåligt hos personen

10 - Framgång: En hårt arbetande person som på bekostnad av sin integritet engagerar sig i uppgifter, karriär, jobb. Personen kan verkligen anstränga sig för att nå dina målsättningar men ibland behöver de lite uppmuntran. Kanske är personen lite för materialistisk.

Kvinna

Syntes, sammanfattar hela läggningen

25 - Kvinna: En trevlig, söt, känslosam kvinna, som icke desto mindre har många hemligheter. Hon gillar att förföra men vill inte själv ta initiativet.

Testa att göra dina egna läggningar gratis här:


Ha en fortsatt underbar dag, lev och låt leva..

(c)Linda Odelmar..


  • 18 visningar

Gillar

Kommentarer