Miljontals saker

​Känns det som det är kvar att göra här hemma innan nästa helg..Fast var ju betydligt mer att göra innan jag började röja tidigare i veckan..Så det närmar sig slutet trots att det är väldigt varmt både ute och inne just för tillfället..

På att göra listan idag står storhandling på nätet..Massor av basvaror som saknas här hemma i skafferiet..Smidigt att beställa hem från nätet då det tar en väldig tid att bege sig till affären annars..Bättre att passa på att njuta lite i solen..

Kylskåpet behöver bli avfrostat och rengjort så att vi kan fylla på med nytt sedan, frysen är redan klar..Köksgolvet ångtvättas och dammsugas men resten av köket har jag städat..Tömt alla skåp och torkat ur dom..

Hallen & badrummet behöver också få sig en omgång med ångtvätten..Har monterat en ny vagn till badrummet så att vi får plats med alla hygienprodukter..Bokat tvätt tid i tvättstugan i morgon..Garderoberna och förrådet i hallen är rensade så nu finns det massor med plats..

Sedan återstår bara städning av vardagsrummet och balkongen och fönsterputs..Ska bli så skönt att ha allt gjort..Och det lär underlätta en hel del när semestern är slut och vardagen knackar på dörren med jobb och annat..


Ha en fortsatt underbar dag, lev och låt leva..

(c)Linda Odelmar..


Gillar

Kommentarer