Lucka 16,17 & 18

På grund att livet kommit i mellan så har jag inte hunnit besvara frågorna i Kajsons julkalender de senaste dagarna så här kommer mina svar på de frågorna.

Lucka 16:” Jag borde gå och lägga mig ”

Känner att jag har bra rutiner & bra sömn. Hade sömnproblem för ett par år sedan men nu går jag alltid i säng senast 22.30 och upp senast 05.00. Oavsett om det är vardag eller helg. Är en rutin som fått ordning på sömnproblemen och som fungerar bra för mig tycker jag.

Lucka nummer 17: ” Pandemin tog och gav mig…… ”

Känner inte att den tagit något, i vart fall inte mer än vad den tagit för alla andra, har dock fått en trevlig & lugn föräldraledighet tillsammans med familjen & mycket mys med vår lilla dotter så det har bara varit ett + tycker jag då det annars är mycket möten med släkt och vänner och föräldragrupper och så vidare när de små är som minst. Känns skönt med lite mer mamma & barn tid än vanligt.

Lucka nummer 18: ” Detta ha mina föräldrar lärt mig ”

Att inte ta allt i livet som en självklar rättighet & att saker kan förändras och bli helt annorlunda från en dag till en annan även om man inte tror det. Och att vara tacksam över det man har istället för att bara se det som grannen har. Två bra saker i livet som passar väldigt bra nu under pandemin och även annars tycker jag..

Eller vad säger ni?

* Frågorna är del av Orsakullans bloggutmaning för december 2020

15. Senaste gången du blev riktigt irriterad.

Nä, jag blir just inte irriterad så ofta, känner inte riktigt att det är värt besväret energimässigt så jag kommer inte ihåg när det var senast.

16. Jag klarar mig inte utan…

Internetuppkoppling, man gör ju allt på nätet känns det som i alla fall, skulle ha svårt att tänka mig hur livet skulle fungera utan...

17. Har du några planer inför julledigheten i år?

Mysa med döttrarna, fira jul med familjen & ta det allmänt lugnt

18. Vaccin för covid19 diskuteras just nu, tror du det blir något vaccin?

Ja, fast frågan är hur länge det kommer vara, och hur ofta man måste ta om det..


Ha en fortsatt underbar dag, lev och låt leva..

(c)Linda Odelmar..

Har två diktsamlingar ute i butik

,Saker under huden & Nyanser av Saknad

Gillar

Kommentarer