Lång kväll igår

Nu strax fixa frukost till dottern, sedan blir det väckning och iväg till skolan. Hoppas det går smidigare med bussarna idag än igår, har en hel del att fixa idag.. plugga och lämna på skolan och sedan tid på mödravården.. Dottern får följa med dit då det är efter skol tid.. Sedan handla lite och fixa middag och efter det städa lite.. Hoppas jag hinner fixa med allt som jag tänkt idag..

I går kväll fick jag lov att åka upp till förlossningen då liten i magen inte rörde på sig alls på kvällen, magen kändes också helt stel och konstig så då blev jag oroad och fick lov att ta Taxi upp till akademiska och kolla att allt var okej.

Liten brukar normalt böka och sparka runt i timmar på kvällarna så det kändes inte roligt när jag kände ingenting alls på en hel dag..

Men de var väldigt mycket hårdhäntare än jag vågar vara på sjukhuset när de kände på magen så då rörde sig liten ganska snart.. Sedan blev det en grundlig undersökning vilket liten inte alls tyckte om eftersom de satte iskalla mätinstrument på magen i en halvtimme så liten sparkade och flyttade runt där inne i magen..

Efter det tog jag taxi hem igen och var hemma ganska tidigt, var skönt att allt är bra med liten.. Kände mig lite som en hönsmamma men bättre att kolla upp det i alla fall.. Idag är det 16 dagar till beräknad förlossning, de kommer att sätta igång mig direkt den dagen eftersom det var mycket komplikationer under dotterns förlossning eftersom jag gick över tiden med henne 15 dagar. Igångsättning som slutade med 48 timmar på förlossningen och ur akut snitt. Så de vill att det ska gå bättre denna gången.. Får hoppas på det..

Nu måste jag göra frukost till dottern..Ha en fortsatt underbar dag, lev och låt leva..

(c)Linda Odelmar..

Har två diktsamlingar ute i butik

,Saker under huden & Nyanser av Saknad

Gillar

Kommentarer