Fullt upp

Har haft två dagar med massor att göra.. Inte hunnit med bloggen alls då det hänt massor av andra saker hela tiden, idag har jag varit till Willys & sedan fixat ärenden på nätet.. Förvärkarna har kommit igång också så nu börjar förlossningen närma sig =).. Fast det blir väldigt mycket mer ansträngande att göra saker nu när man har ont till och från också..

Ska försöka fixa lite med bloggen senare idag..

Var någon dryg typ som ringde på klockan 05.40 på våran dörr i morse, kollade ut men såg inte ut att vara någon från polisen eller räddningstjänsten så då öppnade jag inte..

Konstig tid att ringa på hos folk.. och man har knappast lust att öppna dörren för folk man inte känner den tiden heller..

Har flera paket att hämta på ok q8, får se om jag hinner ikväll eller imorgon.. Känns som att det händer nya saker hela tiden.. Så det återstår att se om jag får tid över..

Käkade pizza från Kens igår, var jättegott..


Ha en fortsatt underbar dag, lev och låt leva..

(c)Linda Odelmar..

Har två diktsamlingar ute i butik

,Saker under huden & Nyanser av Saknad

Gillar

Kommentarer

whatangiesaid
whatangiesaid,
Jag håller med att det är en konstig tid att ringa på hos andra. Man kan åtminstone vänta till 9-10 tiden, då har de flesta hunnit vakna till. Mums pizza! Vilken sort blev det? ☺️
nouw.com/whatangiesaid
Silverblomma
Silverblomma,
Oxfile,lök,tomat & bea..jättegott
nouw.com/silverblomma