Filmer om vampyrer..

Bram Stoker's Dracula är en riktig klassiker, den äldre tidens historia om vampyrer speglas här..Ni vet, de där som bodde i slott, bara var vakna på nätterna och sov i kistor..

Dåtidens Vampyrer är enligt folktron en varelse som lämnar sin grav på natten och suger blod från sina offer.Dessa kunde man döda genom att hugga halsen av dom, köra en påle i bröstet osv och de återfinns i populärkulturen samt i många andra kulturer..

Nutidens vampyr:

I filmen Interview with the vampire får man en klar bild över hur vampyrer ska leva, vara och att de är karismatiska och har ett slags samvete..

Twilight filmerna är nutidens kända & populära filmer om vampyrer, nu har de utvecklats till varelser som lever mitt ibland människorna med unika talanger som otroliga sinnen, snabbhet och styrka samt att de kan vistas i solen på grund av sina dagljusringar..De framställs även som mycket känslosamma varelser..

​Vilken sorts vampyrfilmer föredrar du, den gamla tidens vampyrer som var lite mer monsterliknande  eller de dagens vampyrer med unika egenskaper och mänskligt utseende?

​Alla trailers är lånade från youtube...

​Ha en underbar fortsättning på din dag..

Lev och låt leva..

               Silverblomma..❤

Gillar

Kommentarer

Jessicaburman
Jessicaburman,
hmm jag föredrar både och, bara det har en bra historia 😊 nouw.com/jessicaburman
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229