Det knackade plötsligt på dörren här hemma...

Precis innan vi skulle iväg på höstpromenad på tisdag eftermiddag knackade det på dörren och oj så överraskade vi blev när vi såg att det var gruppenLänka med kärleks lilla maskot hjärtat Gunnel som kommit till oss på besök med brevbärarens hjälp..

Blev en mysig första träff, då det var väldigt lagom väder ute för att Gunnel skulle kunna hänga med mig och dottern på promenad eftersom det som tur var inte regnade ute..

Vi visade Gunnel runt i vårt närområde & hon tyckte det var väldigt vackert med alla färggranna höstlöv i träden och på marken..

Sedan när vi kom hem igen var det dags att fika, jag undrade om hon ville ha Latte eller Te men nej, det var Gunnel inte alls så förtjust i visade det sig.. Hon var sugen på att pröva något nytt och spännande så vi kollade runt i köksskåpen och hittade..

En spännande tropisk läsk från king som Gunnel tyckte var mycket god, vilken tur 😄..Hon testade också våra nyinköpta kakor från Jaffa med Tutti Frutti smak men de var hårda och lite väl söta tyckte hon..

Sedan var Gunnel väldigt nyfiken på att se hur vi bor & få veta vart hon skulle sova för hon berättade att det varit en lång och skumpig resa till oss och att hon kände sig ganska sliten och trött och behövde vila efter resan..

Dottern erbjöd då genast hjärtat Gunnel att vila en stund i hennes säng där hon genast kände sig hemma då det fanns mycket plats & trevligt sällskap samt att hon kunde slö kolla på roliga You-tube klipp på dotterns tv tills hon somnade..

Detta inlägg är ett samarbete med gruppen Länka med kärlek på facebook..Länka med kärlek på Facebook.


Ha en fortsatt underbar dag, lev och låt leva..

(c)Linda Odelmar..

Har två diktsamlingar ute i butik

,Saker under huden & Nyanser av Saknad

  • 44 visningar

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Vad kul att Gunnel kom på besök 😊 ni får ha en underbar helg
nouw.com/2barnsmammaochfru