Smärtrehab Dag 10!

Trött som bara den! Syns det? Tur det finns filter. 😂

I fredags började vi med Arbetsterapi. Min favorit. Vi pysslar alltid där. Vi fick göra vad vi ville denna dag. Egentligen ville jag börja på en kudde som det ska vara små plastkulor i. En kudde som man kan ha som stöd lite överallt. Men jag behövde måla min lera. Så det fick det bli fast att jag inte kände mig så pepp på det.

Jag fick testa att ha elektroder på ryggen under tiden. De registrerade mina rörelser och om jag överbelastade ibland. Väldigt intressant. Som t ex att det var stor skillnad om jag satt rakt med rumpan eller lutande framåt. Framåt var helt klart mycket bättre för mig. Så jag ska försöka använda en kilkudde så mycket som möjligt. Just nu har jag bara den hemma när jag syr.

Efter detta så var det dags för Teori med kuratorn. Vi hade en som fick hoppa in extra för vår hade inte tid. Jag var extremt trött och hade väldigt ont. Så satt och nickade till hela tiden. Jag hade ändå svårt för att sitta stilla för hur jag än satt så gjorde det ont. Detta kändes ointressant. Jag orkar inte sitta och lyssna längre stunder. Det är jobbigt och tråkigt.

Sen var det lunch. Jag trodde inte att jag skulle kunna äta. Men det gick. Efteråt satte jag mig i en bekvämare fåtölj. Jag var så trött och hade så ont så orkade inte prata med de andra. Efter en stund fick jag sällskap av vår enda kille i gruppen. Han orkade inte heller. Så vi satt och peppade varandra en stund.

Efter lunchen var det dags för Psykologi. Det är så drygt ibland. Men idag var jag rätt på och pratade en del. Hade piggnat till och mina smärtstillande hade kickat in. Skönt det. Vi pratade om en övning som vi ska testa under de dagar vi har tillämpningsdagar. Vi är lediga onsdag, torsdag och fredag denna vecka. Medveten närvaro. Att känna in det vi gör för stunden och försöka landa igen om vi svävat iväg. Ibland blir det så stressigt i huvudet och man har 1000 saker som ska göras. Då kan det vara bra att smaka på sitt kaffe extra noga och lägga märke till hur det känns runt om t ex.

Sen fick vi gå hem. Jag var trött igen och det kändes som fredag. Jej! När jag kom hem så vilade jag en stund. Sen fick jag konstig hjärtklappning. Kände av det lite på förmiddagen också. Kom sen på att jag slutat med min blodtryckssänkande medicin. Så det var kanske därför.

Nu är vi lediga tills på måndag. Fast kanske inte direkt lediga. Några ska jobba som vanligt, några är sjukskrivna som vanligt och jag är arbetssökande som vanligt.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

CristinaS
CristinaS,
det verkar som att det är mycket ni gör. Att sitta still och lyssna när man är trött och har ont är inte lätt!!! Är det ointressanta saker blir det ännu svårare! ❤☺️
nouw.com/cristinas
sillyme
sillyme,
Ja det är väldigt blandat. Nä sitta still så är inte min grej. Fast vi har pauser ofta. 🙂
nouw.com/sillyme