Sjukstuga!

GOD FÖRMIDDAG!!!
Hur mår ni idag? Jag är fortfarande väldigt trött. Det här var tredje natten som jag inte fick sova ordentligt. Uh!

Igår så började Edgar bli lite hostig. Tänkte inte så mycket på det förrän han ramlade och slog sig och blev ledsen. Då började han tokhosta och fick ingen luft. Jätteläskigt. Antagligen fick han ner slem i lungorna när han ramlade. Så fick han panik och fick inte upp det. Han klöktes flera gånger och jag fick nästan också panik. Men försökte lugna honom och efter en stund kunde han andas normalt igen.

När han skulle sova igår så hostade han väldigt mycket. Men lyckades somna en stund. Men vaknade flera gånger. Det rosslade så när han andades. Jonas var iväg på julfest med jobbet. Men han köpte med sig en hostmedicin hem. Så när inte jag heller fick någon sömn så gick vi upp en stund och tittade på tv. Sådär mitt i natten. Medicinen började hjälpa efter en stund. Sen kunde Edgar äntligen sova.

Vi vaknade 8:30 idag. Då var Edgar riktigt hostig, febrig och snorig. Blev ledsen. Men vägrade ta hostmedicinen. Så vi har torkat näsan typ 1000 gånger och ligger i soffan och slappar. Jonas har precis stuckit till jobb. Han fick börja senare idag.

Nu får vi se om jag får detta också. Pallar inte vara sjuk mer nu. Så tråkigt och jobbigt.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Usch så tråkigt för er
nouw.com/stenhagenbettan