Psykologen idag!

Godkväll!
Idag har jag varit hos psykologen i Endometriosteamet. Det var ett tag sen jag träffade henne nu då jag har varit sjuk. Jag kommer att få 4 gånger till. Det känns ok.

Vi gick igenom vad jag hade gjort efter Smärtrehab. För mig kändes det som att jag mest har varit sjuk och inte har gjort någonting. För jag har inte kunnat tillämpa det jag har lärt mig. Men det är ju inte så konstigt egentligen för jag går ju mest hemma. Lämnar och hämtar Edgar på förskolan ibland. Det är väl det. Sen har vi varit sjuka mest hela tiden sen inskolningen. Vanligt tydligen enligt andra föräldrar. 😜

Hon blev väldigt glad för min skull att jag har ordnat ett ställe att arbetsträna på. O stolt över mig då jag har ordnat detta helt själv. Hon såg hur glad och ivrig jag är över att få börja och förstod när jag förklarade om butiken att det kommer att passa mig perfekt. Då kände jag att all denna väntan och tid som jag bara har gått hemma faktiskt har varit värd sin tid då jag funnit något som verkar hur bra som helst. Det kommer att bli både roligt och givande. Jag hade kunnat blivit tvingad att ta ett arbete där jag varken skulle trivas eller klara av.

Jag har fått en läkartid till en kirurg den 12 februari. Med henne ska jag diskutera en eventuell operation. Min läkare tyckte det var bättre att jag får träffa henne själv. Så då händer det något med smärtorna också kanske. Får jag igenom operationen så blir det nog en hysterektomi också. Alltså operera bort livmodern. Lika bra då den bara ställer till problem.

Sen ska jag börja träna Mediyoga igen. Det börjar på torsdag men då ska jag till smärtrehab på återbesök. Så jag får komma nästa gång. När yogan är slut så tänker jag ordna ett träningskort för gymmet ligger mitt emot jobbet. Smidigt!

Det enda jag egentligen har glömt bort är att kontakta en arbetsterapeut i min kommun. Jag ska fråga om jag kan få låna en speciell stol att ha i köket när jag lagar mat. För ibland orkar jag inte stå upp. Det hade underlättat så. För jag gillar ju att laga mat men orkar sällan något avancerat.

Efteråt gjorde jag några ärenden som jag har skjutit upp. Som att lämna en migrändagbok på vårdcentralen och skicka ett paket. Allt där man måste gå en bit drar jag mig för. Jag ska leta upp min cykel i förrådet och fixa till den. Testa om jag kan cykla istället. För det skulle underlätta så mycket. Även vid lämning och hämtning på förskolan. Jag gillar inte att gå. Det tar sån tid att komma någonstans. Helst nu när jag är handikappad och snabbt får ont. Så inget för mig.

Nu är det läggdags för Edgar. Kanske mig med då jag har fått galet ont i mina bihålor. Jag kan inte snyta mig för det känns som om huvudet ska explodera. Mindre mysigt! 😂😍

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer