Nissehyss på väg!

Godmorgon!
Söndag och en vecka till 1:a advent. Tiden går så snabbt. Det var ju precis sommar. Vi ska julpynta på lördag. Edgar har tjatat om det ett tag nu.

I år ska vi ha en liten nisse här hemma som ska göra hyss och ge Edgar små uppdrag fram tills jul. Det är första gången för oss. Jag tror att Edgar kommer att tycka det är väldigt kul och spännande. För han pratar fortfarande om när en tomtenisse hade hängt ett paket vid hans adventskalender förra året. Han fick Babblarna som pepparkaksformar och vi skulle baka.

Jag har gjort den här postlådan. Kul att pyssla. Men jag blev inte riktigt nöjd med locket. Jag vet inte hur jag ska fästa det. I denna kommer tomtenissen att lämna brev till Edgar.

Sen har jag beställt en dörr. Det viktigaste. En grå fin dörr. Jag tror att jag ska sätta den under mitt skrivbord i vardagsrummet. Med en stege under. Jag la undan en stege som Edgar har till sitt lekhus. Men den hittade han i en av mina lådor. Oj! Hur hamnade den där? 😂 Det hade varit kul med en liten ljusslinga som lyser upp där under så Edgar hittar den lättare. Men det har jag ingen.

Ska ni ha en tomtenisse i år? Har ni några bra tips på hyss och uppdrag? Vad kan man mer pynta med? Har ni något förslag på vad man mer kan skapa själv?

Jag ska försöka komma ihåg att fota och uppdatera bloggen varje dag. Låter det kul?

Ha en mysig söndag!

❤️Magdalena❤️

  • Julmys

Gillar

Kommentarer

Jennysvardag
Jennysvardag,

Vad roligt att ni ska ha en Nisse 😍 jag hade nissedörr och en riktig bosniske förra året. Loui tyckte att det var så kul. Rusta har många bra och billiga tillbehör till nissedörrar, så gå dit och titta 😊 jag ska ta kort på mitt i veckan tänkte jag och lägga upp 😊 jag beställde nissebus från en tjej förra året där även små brev ingick i 😊

nouw.com/jennysvardag
sillyme
sillyme,

Åh! Rusta borde jag kolla upp. Men känns så onödigt att gå i butiker just nu. Så spännande! Det finns mycket på nätet också. Har gått med i några grupper på FB. 🙂

nouw.com/sillyme
psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,
sillyme
sillyme,