Jobb på måndag!

Godkväll!
Har det varit mycket strul med Nouw igen? Märkte att jag inte kom in innan idag. Jag som tänkte börja blogga mer igen. Kul? Tänkte att jag ska skriva lite när jag börjar arbetsträna.

Arbetsträningen ja. Jag var ju där idag och hälsade på. Det gick jättebra!!! Jag känner mig så glad. Vilken tur att jag sökte jobb där förra året och var på intervju. Tror jag skrivit om det. Att det inte funkade just då för jag visste inte hur mycket jag skulle klara av. Samt att jag skulle gå på Smärtrehab under 5 veckor. Nu ska jag få börja arbetsträna just där.

Var ska jag vara då??? På Möllevången här i Malmö ligger ett köpcentrum som heter Mitt Möllan. Där finns lite olika små butiker där många säljer hantverk av olika slag. Där finns även restauranger, en retroklädbutik, en second hand med barnkläder och en tatueringsstudio bland annat. Samt butiken som jag ska jobba i. Polly Jo!!!

Polly Jo designar kläder i vintagestil och säljer de i butik med en del annat smått och gott. Där säljs även kläder från andra designers. Riktigt kul tycker jag. Kläderna är riktigt fina och i min stil. Så jag känner mig riktigt pepp! Det ska bli så kul.

Jag ska börja med 25%. Alltså 2 timmar om dagen. Så har ni vägarna förbi så kom inom och säg hej mellan 12-14. För då kommer jag nog mest att vara där.

Gå gärna in på hemsidan, www.pollyjodesign.se och kika. Där är lite rea just nu så passa på om ni vill shoppa något fint. Där finns en webshop. Ingen reklam alltså, bara ett tips.

Jag börjar redan på måndag för jag känner att jag vill komma igång så fort som möjligt. De där två timmarna kommer nog att gå väldigt fort. Men det är bättre att börja med för lite än för mycket. För jag vet ju fortfarande inte hur mycket jag klarar av. Detta är ju en helt ny miljö för mig. Sen får jag öka som jag vill och känner för. Så ingen stress. Jag får vara där i hela 6 månader. Visst är det fantastiskt? Tänk så mycket jag kommer att lära mig under denna tid. Både om mig själv och om butiksjobb. Få vara social och hänga med trevliga människor. För trevlig är både butiksägaren och praktikanten som jag träffade idag. Eller mina kollegor som vi ska kalla varandra. För det kvittar om man är chef, praktikant, anställd eller som jag, en som arbetstränar. Vi har alla samma värde. Ett resonemang som jag verkligen gillar och känner gjorde mig så glad. För visst kan det vara så att folk ser ner på en bara för att man arbetstränar. Det har jag varit lite orolig för. Det här kommer att bli så bra!!!

Jag kommer att få göra lite allt möjligt. Först och främst är det ju butiksjobb med allt vad det innebär. Men hon har även en tygagentur. Där företag kan beställa tyger. En helt annan typ av tyger än vad jag brukar sy av. Så det ska också bli väldigt roligt och intressant. Jag kommer att få lära mig mer om tyger också. Sen kanske jag vågar mig på att sy i något annat än trikå. Att få lära sig vad man kan sy av de olika tygerna. Känna och klämma. Det är en hel djungel och det finns så mycket.

Tycker ni att det låter intressant att få följa mina dagar? I så fall ska jag försöka att uppdatera varje dag med vad jag har gjort. Även vad jag har lärt mig om mig själv och mina smärtor.

Nu ska jag lägga mig i soffan och titta på en film.

❤️Magdalena❤️

Gillar