Hej hej hallå!

Det händer fortfarande inte så mycket här. Det är typiskt november. November med pandemi dessutom som gör att jag inte bör träffa folk. Men det är just det jag behöver. Komma ut! Umgås! Jag blir så trött på allt.

Men jag har fått lite att göra i alla fall. Jag går en utbildning hos Folkuniversitetet som heter Introduktion till arbete. Vi började lite smått förra veckan. Vi fick bekanta oss med en plattform på internet där vi kommer att få uppgifter m.m. I torsdags hade vi ett möte alla tillsammans som går utbildningen. Tyvärr inte fysiskt utan via Teams. Det fungerade väl bra. Lite rörigt bara när jag hade det igång via mobilen. Nästa gång ska jag testa med datorn istället. På måndagar och tisdagar får vi olika uppgifter som vi ska göra och sen skriva om och lämna in. Så det känns lite som att gå i skolan. På torsdagar ska vi då diskutera dessa tillsammans.

Jag försöker komma ut eller röra på mig lite varje dag. Gå promenader eller städa här hemma. Sömnaden har jag tappat lite intresset för. Men det är nog bara för att jag inte får någon inspiration eller får aktivera mig tillräckligt mycket. Jag känner mig trött och hängig. Så de där promenaderna är nog väldigt bra. Jag får göra annat som jag känner för helt enkelt.

Snart är det ju jul och då ska det pyntas och sånt. Edgar säger varje dag att han längtar till julafton. Vi får väl se hur julen blir i år. Vara hemma eller om vi kan åka iväg. Det känns inte helt bra att åka iväg och träffa våra föräldrar. Så vi får se hur vi gör. Det får kanske bli ett julfirande via Messenger och FaceTime. Hur ska ni göra i jul?

❤️Magdalena❤️

  • Planer

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Det blir en lugn jul och nyårshelg

nouw.com/stenhagenbettan
sillyme
sillyme,

Det är nog bäst så! 😍

nouw.com/sillyme
carroat
carroat,

Jag längtar med efter att umgås! Vi träffar vänner till Joline ute så hon får leka iaf och vi vuxna håller avstånd med får iaf prata lite. Skönt med promenader 💕

nouw.com/carroat
sillyme
sillyme,

Det är tufft nu! Tur man kan vara ute lite i alla fall. 💕

nouw.com/sillyme