Gynakuten igen!

Igår hade jag fortfarande fruktansvärt ont. Så jag ringde först Endometriosteamet och sen åkte jag in till gynakuten. Jag fick panik av smärtan som inte ville släppa. Så kände att det var lika bra att kolla upp så det inte var något akut som hade uppstått.

Där var väldigt mycket folk. Men som tur var så lyckades jag få tag på en sköterska så jag kunde få en brits. För varje steg jag tog så kändes det som om jag skulle kräkas.

Jag fick vänta länge innan jag fick prata med en sköterska. Jag åkte in vid 11 och vid 14-15 något så fick jag äntligen prata med en och blev inskriven. Så då kunde jag äntligen också få mer smärtstillande. Jag var så glad att jag hade tagit hemma innan. För annars hade jag inte orkat ligga där.

Sen fick jag träffa en läkare ganska snabbt. Vi pratade lite först och sen gjorde hon en undersökning. Ultraljudet gjorde så fruktansvärt ont också. Mer än vanligt. Men hon hittade inga cystor eller vätska i buken. Skönt det. Då vet jag att jag kan köra på när jag är på smärtrehab. Men kanske ta det lite lite lugnare.

Idag ska jag prata med fysioterapeuten och se vad hon säger. Får jag tag på läkaren så behöver jag prata med honom. Jag får ingen extra smärtlindring bara för att jag redan går på låg dos. Galet! Men de menade på att det kunde störa rehab. Såklart! Det förstod jag ju. Men smärtan då???

❤️Magdalena❤️

Gillar