Gott Nytt År!

Här har det ekat tomt den senaste tiden. Jag har varit så trött och jag och Edgar har turats om att vara sjuka. Vi blir aldrig friska känns det som. Förkylda, ont i halsen, hosta... magsjuk har jag också varit. När tar det slut? Det är inte roligt med förskolan. Jag orkar verkligen inte vara sjuk mer. Jag känner mig bitter och instängd.

Men nu har Edgar varit ledig ett tag. Förhoppningsvis får vi vara friska ett litet tag i alla fall. Vi kom iväg i julas som tur var. Edgar fick ögoninflammation. Men det blev bra precis till jul. Lite lagom efter jul så fick jag det. Samtidig som magsjukan. Ynklig har jag känt mig. Ha ha!

På nyårsafton stannade vi hemma. Jag var så matt i kroppen efter magsjukan. De vi skulle till hade vattkoppor. Så det var vi inte så sugna på. Men vi hade det mysigt här hemma ändå. Vi åt lite gott. Jag gjorde chokladmousse. Efter raketerna så gick jag och Edgar och la oss.

Nu laddar jag upp för att 2020 ska bli ett bra år. Jag ska börja arbetsträna snart. Det ska bli jättekul. Så det ser jag fram emot. Vi ska ses på tisdag och bestämma lite.


Jag ska satsa mycket på sömnaden. Först ska jag köpa mig en Overlock. En maskin där man kan sy mycket snabbare och få finare sömmar. Då ska jag börja sy upp ett lager som jag kan sälja. För det är kul. Går det bra så ska jag så småningom starta ett företag. Då kan jag ta emot beställningar. Jag får testa. Det känns kul att satsa på något som jag brinner för. Inte för att jag kommer att bli rik på det. Men kanske jag kan tjäna en liten slant och samtidigt göra något som jag tycker är roligt. Kanske jobba deltid någonstans och sen ha sömnaden som ett extrajobb.

Den här tröjan sydde jag idag. Första plagget för i år. Jag testade ett nytt mönster från boken Jubel og Baluba som heter rampeT. Denna gjorde jag i storlek 110. Så den blev lite stor. Men passar nog till våren/sommaren.

Tycker ni det är roligt när jag skriver om sömnaden? Är det något särskilt jag ska skriva om? Jag fick en förfrågan om jag kunde filma när jag syr. Det blir lite jobb. Men om det är intressant så kan jag testa.

Är ni intresserade av mer sömnad så har jag några olika konton. Där jag säljer finns det inte så mycket ännu. Men det kommer.

Sykonto - by silly me

Hemmasytt till salu - by silly me-till salu

Hemmasytt till salu FB - by silly me

Edgar har ritat oss med vattkoppor. Han vill så gärna leka med sin kompis Nova som har varit sjuk. Nu har hennes lillebror fått det men börjar må bättre. Så på lördag ska de äntligen få leka. 😍

Nä nu måste jag sova. Det blev lite nattsvammel här. Jag ska försöka blogga lite oftare. Det känns nog roligare igen när det börjar hända saker i mitt liv och jag får vara frisk.

God natt!

❤️Magdalena❤️

Gillar