Första jobbdagen!

Idag var det äntligen dags för mig att börja arbetsträna. Klockan 12 skulle jag vara där. Edgar vaknade 8 idag så vi var uppe ganska tidigt. Tidigt för mig är det när det fortfarande är lite mörkt. He he!

Som jag trodde så gick 2 timmar väldigt fort. De hade besök av en säljare just när jag kom. Så jag fick också vara med och kika. De säljer lite leksaker också i butiken.

Jag fick gå igenom alla kläder i butiken. Där finns mycket fint. Jag fastnade för en kjol som jag är lite sugen på att köpa. Där är en del på rea just nu också. Så om ni är sugna på något nytt och fint så kolla in den. Den finns både i butik och online.

Såklart blev klockan över 14 innan jag upptäckte att det var dags att gå hem. Det lär väl lätt bli så där. Det känns som att jag knappt kan hinna börja på något förrän jag ska hem igen. Allt blir nog lättare sen när jag får in lite rutiner.

När jag kom hem så hade Jonas och Edgar bakat chokladbollar. Så de smaskade vi på. Nu är jag ganska trött. Har man inte jobbat på 5 år så tar det lite tid för kroppen att vänja sig vid nya grejer och att vara social.


❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Va duktig du är 🙂
nouw.com/passionbagareokock