Endometrios & gynakuten x 2!

En bild från gynakuten i lördags!

Mars månad är månaden då Endometrios uppmärksammas lite extra. Varför nu en sjukdom behöver ha en egen månad. Men det är väl bra. För det finns fortfarande för mycket okunskap om denna sjukdom.

Min kropp tyckte tydligen att det var perfekt att visa upp sig från den sämre sidan förra veckan. Jag hade ett riktigt jobbigt smärtskov som inte ville gå över alls kändes det som. Men nu mår jag bättre. Jag hade så ont att jag fick besöka gynakuten hela två gånger. För det har min läkare sagt att jag ska göra när jag inte står ut. Så i onsdags och i lördags var jag där.

Jag väntar ju på operation. Då ska de operera bort både livmoder och äggstockarna. Det känns både läskigt och skönt. Läskigt för att jag kommer att slängas in i klimakteriet och skönt för att jag verkligen tror på att den här svåra smärtan kommer att försvinna. Kanske inte helt. Men kan det verkligen bli sämre? Det hoppas jag verkligen inte. Nej jag tror på den här operationen.

Jag hoppas att den blir av innan sommaren. Men det känns tveksamt. Fast sen kommer det ta ett tag att läka efteråt. Det kommer antagligen att bli väldigt jobbigt.

Så jag orkade inte blogga så mycket. Idag ska de tydligen ha bytt server till Nouw. Hoppas att det kommer att fungera bättre nu och inte vara så segt.

Nu ska jag sova!!!
Godnatt!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Det är så bra att du uppsöker hjälp när det är som värst. Hoppas verkligen att du får en optid så snart som möjligt så Du slipper denna smärta 💞
nouw.com/passionbagareokock
sillyme
sillyme,
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
sillyme
sillyme,
Ja verkligen! 💕
nouw.com/sillyme