En julklapp klar!

Hej!
Jag är så kass på att skriva just nu. Känner inte riktigt för det. Men när jag har sytt något nytt så vill jag gärna visa upp det. Det är det enda jag brinner för just nu. Det som får mig att må bra.

Jag mår lite dåligt av att ha bytt medicin. Jag gick ju på Pregabalin/Lyrica innan och nu står jag enbart på Gabapentin istället. Den är inte ångestdämpande som Pregabalin är. Så nu känner jag av den där deprimerande känslan som jag får av att stå på hormoner. Jag har både p-stav och minipiller för att inte blöda. Jag måste ta upp detta för jag orkar inte längre nu. Jag vill ju bara må bra. Ok att jag får ångest av smärtan. Men jag vill inte ha det av en medicin också. En medicin som jag egentligen inte behöver. Jo kanske mot Endometriosen. Men inte som preventivmedel. Jag går ju på SNRI också. Antagligen enbart för att jag mår dåligt av hormoner. För jag vet att jag blir en helt annan människa utan hormoner. Jag vet det nu. Tidigare i livet så förstod jag inte att det var det som gjorde mig nere.

Well well...

De här byxorna sydde jag klart nu ikväll. De ska bli en julklapp till Edgar. Ett roligt mönster. Jag blev inte helt nöjd med öljettlapparna bara. De har jag köpt färdiga. Smidigt. Färgen stämmer inte riktigt med trycket på tyget. Det stör jag mig lite på. Nästa gång så ska jag beställa enbart svarta. För det passar ju till allt.

Jag har några fler julklappar som jag har börjat på. Får se hur mycket jag hinner få klart. Edgar sitter oftast bredvid mig och pysslar med något när jag syr. Så svårt att sy just julklappar. Jag får passa på sen när han är på förskolan.

Edgar har inte varit på förskolan denna veckan för han fick influensan. Den där hostan sitter i så länge. Men nu mår han bättre. Så på onsdag ska han dit igen. Han går där onsdag, torsdag och fredag. På fredag är det Lucia och då är vi föräldrar bjudna dit på fika. Ska bli kul att träffa de andra föräldrarna. Jag hoppas bara att Jonas kan byta jobbdag så han kan följa med. För det känns lite jobbigt att gå dit själv.

Nä nu ska jag sova. Det har varit en tuff vecka för mig. Två dagar med svår smärta och två dagar med migrän. Tröttsam kropp jag har.

Godnatt!!! 💕

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer