Edgars 3-årskalas!

Igår skulle vi ha kalas för Edgar som fyller 3 år på söndag. Men först var det dags för 3-årskontroll på BVC. Så vi fick gå upp klockan 7 denna dag. Det kan ni läsa om i mitt förra inlägg.

Vi kände redan då att det skulle bli en lång dag. Jag började med att baka en Vegansk Kladdkaka. Den här är så god. Jag har i lite lakritspulver också så blir den ännu godare.

Sen var det dags att göra tårtorna. Mina föräldrar kom just då så jag fick lite hjälp. Jag hade gjort många listor inför allt som skulle göras. Så jag hade ganska bra koll och var bra på att pausa om det behövdes. Jag satt på en skrivbordsstol när jag gjorde tårtorna. Det funkade bra. Men stolen skulle behöva vara lite högre. Jag ska kolla upp vad det finns för hjälpmedel som man kan få hem. Jag har testat lite olika stolar på Smärtrehab. Tårtorna blev väldigt enkla. Jag köpte såna där färdiga tårtbilder att lägga på. Med Paw Patrol. Edgars favoriter just nu. Han blev väldigt nöjd.

Min mamma hade bakat bullar, rulltårta och syltkakor. Jättesnällt och väldigt uppskattat. Så slapp jag baka mer. Vi hade fruktsallad och glass också.

Vi delade upp kalaset under dagen så inte alla skulle komma samtidigt. Klockan 14 kom Edgars mor- och farföräldrar och bonuskusiner. Så fick han några barn att leka med då också. De busade som bara den och hade roligt ihop. Hoppas de kan träffas oftare för det har inte blivit av. Kul om de får växa upp tillsammans. Vi bor ju ändå i samma stad.

Vid 17 skulle Edgars kompisar komma. Men många var sjuka. Så Edgar fick leka med Alve själv. Vi tyckte det var så skönt just då att inte fler kom. För vi var redan galet trötta då. De hade också jätteroligt tillsammans och dansade för oss. Alve gillar bilar och hade fullt upp med att gå igenom Edgars samling. Edgar har inte så många. Edgar var lite bråkig. Han började bli trött och skulle ta allt ifrån Alve. Lite jobbigt. Det får han lära sig mer på förskolan sen.

Vid 20 började det bli lite för vilt bus. Så då var det dags att avsluta kalaset tyckte vi. Det var nog bäst så. Edgar var sååå trött.

Det blev ett väldigt lyckat kalas och jag höll ihop under hela. Satt t om ner mycket. Jag har redan lärt mig mycket på Smärtrehab och kan hantera stress och smärtan bättre tycker jag. Hoppas bara att det håller i sig och att jag inte glömmer. För det är så lätt att gå tillbaka till hur man brukade göra.

Alla fina presenter får ni se i ett senare inlägg. För han kommer att få av oss imorgon när han fyller år. Jonas jobbar tyvärr och är inte hemma förrän 19:30. Så jag tänker att Edgar får ha något paket på morgonen och sen resten på kvällen.

Tack till alla som kom!!! 😍

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Vilket härligt kalas han fick
nouw.com/stenhagenbettan
sillyme
sillyme,
Ja det blev lyckat! 🙂
nouw.com/sillyme
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Vilken fin tårta ❤
nouw.com/enitalienareisverige
sillyme
sillyme,