Edgar 4 år!

Tänk att det är 4 år sen Edgar föddes. Han har blivit så stor. Den här bilden är från när vi skulle åka hem från BB. Han var så liten. 45 cm lång och vägde 2820 g. Plutten!!! Overallen var så stor så han fick ha en snuttistiger som filt när vi skulle åka hem. ❤️

Idag är han en bestämd och väldigt social kille. Pratar så bra och har vilda fantasier. Busig och energisk. Kan aldrig vara stilla. Han är oftast väldigt glad men kan även bli väldigt arg och ledsen. Visar lätt sina känslor vilket jag tycker är så bra.

När han fyllde år förra tisdagen så fick han leksaker med Brandman Sam. Nya favoriten. Brandbilen Jupiter och fyrhjulingen Merkurius. Gissa om han blev glad!!!

Han skulle egentligen haft kalas förra söndagen. Men så blev han sjuk. Vi har varit förkylda. Sen fick han vattkoppor. Eller vi trodde det. Feber och prickar. Men prickarna kliade inte så som vattkoppor gör. Så jag vet inte riktigt vad det var. Så kalaset blir nu på söndag istället.

Han fick en hjälm också som han ska ha på kalaset. Jag håller på att sy en tröja med Brandman Sam som han också ska ha på sig. En liten hemlis.

Han fick en rolig radiostyrd bil också. Så nu har han att göra. Perfekt när vi har varit isolerade ett tag.

Frukosten. Glasstårta. Uppskattades också.

Den första presenten han fick var en bok om kroppen. Han är väldigt intresserad av den och kan mycket. Eftersom pappa Jonas jobbade så firade vi mer sen på eftermiddagen och kvällen.

❤️Magdalena❤️

  • Edgar

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Vilken trevlig födelsedag trots allt

nouw.com/stenhagenbettan
annikaodmyr,

Sån tur att det blev ett bra kalas till slut. Tack för tipset med Brandman Sam. Perfekt julklapp till ett av barnbarnen (vilken förresten också precis avslutat vattenkoppor). Dessutom får ditt inlägg mig att minnas hemkomsten med yngsta dottern, 46 cm o 2640 gr vid födseln). Hade köpt en jättefin overall, storlek 62. Hon försvann! Pappan undrade om jag köpt en sovsäck till henne. Det fick bli en ny, lite mindre!


sillyme
sillyme,

Åh! De var så små!!! Hittade hans första kläder nu. Ser ut som dockkläder. 😍😍

nouw.com/sillyme