Doktorn & En dag i butiken!

Jag trodde först att jag inte skulle hinna till jobb till 12. För Edgar fick en tid på Vårdcentralen. Där träffade vi en trevlig läkare som kikade i hans öron. Som vi var rädda för så hade trumhinnan spruckit. På ena örat i alla fall. Men kanske på andra också. Det var lite svårt att se då Edgar var svullen och röd. Så det fick bli antibiotika i 5 dagar. Edgar var så duktig idag också. Fick testa doktorns stetoskop. Sen fick han en bil.

Det hela gick väldigt snabbt. Man vet ju aldrig. Så jag förvarnade om att jag kanske blev sen. Men det blev jag inte.

Idag har jag fortsatt med att inventera både lager och butik. Räkna plagg. Sen ska det skrivas små lappar så vi alla kan ha koll. Innan jag gick hem så fotade jag lite ute i butiken. Det är kul.

Ni får gärna följa butiken HÄR!

Man kan shoppa både i butik och i webshoppen.

Jag gillar modellerna Betty och Elsa bäst tror jag. Petrolblått är så snyggt. Men jag vet inte riktigt om jag passar i det. Hm!

Mönstret Bugs. Vissa mönster finns i olika plagg.

Kaprifol. Jag håller på att lära mig de olika mönstren och modellerna. Denna modell är från EmmaMalena. Butiken säljer några andra märken också än sitt egna Polly Jo. Det här mönstret finns i både underkläder och barnkläder också. Kanske vill hela familjen matcha?

Ett märke som heter Coq en Pa^tes gör jättesöta t-shirts till barn med djurmotiv. Jag är lite sugen på att köpa en panda till Edgar.

Det finns även superfina smycken. Jag som egentligen inte är så mycket för smycken skulle faktiskt kunna tänka mig att använda dessa. Väldigt fina, speciella och unika.

Det finns även fina leksaker från olika designers. Perfekta som presenter måste jag säga. Ja som ni märker så gillar jag verkligen denna lilla butik. Det är just en sån butik som man önskar att man själv hade öppnat. Fast nu slipper jag allt jobbet med det. Hi hi!

Kika gärna in i butiken om ni har vägarna förbi. Den ligger utmed Claesgatan vid Mitt Möllan. Fast med egen ingång. Och nej, detta är inget samarbete eller reklam. Jag tycker bara det är roligt att dela med mig av vad jag gör om dagarna. Men kanske butiken är intresserad av något samarbete... ser ni något ni gillar så skicka ett mail till mig. Så kan jag alltid vidarebefordra det. 😍

(Hoppas att jag skrev rätt på alla namn E, butiksägaren som smygläser min blogg) 😂😍

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Densaknadefamiljen
Densaknadefamiljen,
Så fina kläder ❤️
nouw.com/densaknadefamiljen
sillyme
sillyme,
Eller hur!!! 😍
nouw.com/sillyme
bolmgren
bolmgren,
Usch, stackars edgar som deabbas av så mkt! Vet att Wilma fick öroninflammation med halsfluss varje månad i ett halvår 2018 😲
nouw.com/bolmgren
sillyme
sillyme,
Usch! Låter jobbigt! 💕
nouw.com/sillyme