Designat ett eget tyg!

Godmorgon!
Jag är med i en testsömnadsgrupp för en som gör egna sömnadsmönster. De har så man kan trycka upp egna tyger också. Roligt! Jag fick äran att testa att designa en egen panel som skulle tryckas upp. Så här blev den.

Edgar har ritat gubben. Den ska föreställa mig. Jag tycker den är så fin så jag ville göra ett tyg av den. Så jag la in den i Photoshop och fixade till den. Gjorde en rapport och la till en bakgrund. Sen var det bara att skicka iväg den till tygtryckeriet.

Egentligen så var regnbågsfärgerna mycket starkare. Jag vet inte riktigt vad som hänt. Kanske det inte blev så bra med övergången mellan färgerna. Jag får fråga om de ljusade upp den. Jag får nog göra på ett annat sätt nästa gång. Svårt att veta hur det kommer att bli i tryck. Men det blev ju fint ändå.

Nu ska jag sy något från OMG Bananas, som hon kallar sig, mönster. Jag har fått två olika och hade redan ett tidigare till barn. Jag hade först tänkt att göra en tröja till mig själv. Men Edgar ville så gärna ha det. Såklart! Så det får bli en tröja till honom istället. Jag ska bara fundera på vilka färger jag ska ha till. Jag tror att svart är bäst för då syns nog tyget bäst. Eller vad tror ni?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Lii76
Lii76,
Wow så häftigt!! Där har du ju en logo till Silly me. 🥰
nouw.com/lii76
sillyme
sillyme,
Tack! Åh! Där sa du något. 😍
nouw.com/sillyme