Dagens sömnad & ångest!

Idag mår jag lite sådär. Extrem ångest med tryck över bröstet. Hjärnan går på högvarv. Jag vill springa, träna, skrika, slåss... Det känns som om jag ska explodera. Jag tror det är ett migränanfall på väg igen. För det är symptom på det. Jättejobbigt. Jag vet inte varför min hjärna blir så speedad. För mycket kaffe??? Jag fick trycka i mig två Atarax för att se om det hjälper.

Edgars gnällande och tjat blir extra jobbigt när jag mår så här. Jag vill bara stänga in mig någonstans och vara för mig själv. Så jag försökte gå upp och sy lite. Edgar följde med och skulle leka. Men hela tiden det här Mamma! Mamma! Mamma! håller på att göra mig tokig. Han är nog lite rastlös. Synd att det regnar ute. Fast vi borde kanske klä på oss regnkläder och gå ut och hoppa i vattenpölar?

Jag har i alla fall sytt en till mössa som jag säljer på by silly me_tillsalu.

Jag håller även på att sy denna tröja som ska bli en pyjamas. En monsterpyjamas. Där ska vara byxor till sen också men de har jag inte börjat på.

Får se hur jag mår sen. När Edgar ska vila så ska jag börja sy på en present. Mer kan jag tyvärr inte skriva om den för det är en hemlis.

❤️Magdalena❤️

Gillar