Besviken pepparkaksnisse!

Igår blev jag äntligen klar med Edgars luciakläder. Jag har sytt en tröja, en luva och ett par byxor med applikationer på. Det tog lite tid.

Idag vaknade vi upp med en febrig och snorig Edgar. Jag blir så besviken. Besviken på alla föräldrar som lämnar sina barn på förskolan fast att de är sjuka. Så andra barn blir sjuka. Två dagar har han varit där denna gången. Han blir ju sjuk varje gång vi lämnar honom där. Tråkigt!!! Det är ju knappt att vi vågar lämna honom där nästa vecka. För det skulle ju vara ännu värre om han blev sjuk till jul.

Idag skulle vi gått till förskolan och tittat på när barnen gick lucia. Men Edgar fick ju såklart stanna hemma. Så det blev inget med det. Edgar blev också väldigt besviken. Han har sett fram emot detta så mycket. Går här hemma och sjunger luciasånger.

Han får lussa för oss här hemma istället.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
sillyme
sillyme,
Ditten_datten
Ditten_datten,
Till föräldrarnas försvar får jag tillägga att det oftast är yngre barn som blir smittade och naturligt de tre första åren på fsk genomgår barn ca 13 förkylningar. Vi skickar hem barn som av olika anledningar inte klarar av dagen på fsk med allt vad det innebär som inneviatelse/utevistelse.... febersjuka barn får vara hemma tills de har haft en feberfri dag hemma och orkar med tempot på avdelningen. Att hålla barn hemma med förkylning och hosta är inte relevant....även jag som pedagog går till jobbet om jag är förkyld.....men inte om jag har feber....vare sig ekonomiskt eller av andra skäl kan vi pedagoger vara hemma då vi bara har rätt att vara hemma 6 ggr per år med korta sjukskrivningar och vår kommun kommer det bli ännu tuffare redan vid årsskiftet då jag Blir ålagd att ringa chef eller skicka sms vid sjukdom o chefen sen är ålagd att ringa upp mig efteråt o kolla om jag kan ta nån annan arbetsuppgift....istället för att vara sjukskriven....


nouw.com/ditten_datten
sweetwords
sweetwords,
Så synd men så fina kläder, =D
nouw.com/sweetwords
sillyme
sillyme,
Tack! Ja! Han fick lussa här hemma istället. 😍
nouw.com/sillyme
K
,
Förstår precis hur du känner.
Min tjej fyller fem nu till jul.Hon är jätte virus känslig så vi är tyvärr hemma en hel del och hon missar mycke och blir besviken. I bland känns det som att man knappt hinner innanför förskolans dörr innan det är dags igen.Det gör ont i mamma hjärtat.
krya på din Edgar.<3Det blir säkert bättre med tiden<3