Anticimex kommer igen!

Här hemma har vi det fortfarande jobbigt med lopporna. Fast just idag är det lite bättre. Tur att det inte är som värst hela tiden.

På onsdag kommer Anticimex igen. Så vi kommer att bo på hotell. För vi har ingen annanstans att ta vägen. Det är extra svårt nu i coronatider. Jonas behöver ha nära till jobbet också. Så detta fick bli det bästa alternativet.

Anticimex ska sanera ordentligt denna gång. Inget småduttande här och där som han jag pratade med sa. Han hade erfarenhet av loppor och vet vad som behövs göras. Det känns bra. Jag hoppas verkligen att de är borta sen när vi kommer hem.

Annars flyter livet på. Edgar har blivit sjuk. Han tålde nog inte bacillerna på förskolan. Han har varit borta ett tag. Hosta med snuva. Än så länge mår vi andra bra. Men ska vi slå vad om att vi är sjuka nästa vecka när Anticimex kommer? Skulle inte förvåna mig. Men vi håller tummarna hårt att vi alla är friska tills dess.

❤️Magdalena❤️

  • Livet

Gillar

Kommentarer

Tilldamedmera
Tilldamedmera,

Fy vad jobbigt för er. Krya på den lille❤

nouw.com/tilldamedmera
sillyme
sillyme,

Tack ❤️

nouw.com/sillyme
A
,

Hur gick det hos föräldrarna? Fick lopporna fäste? Och på hotellet?

sillyme
sillyme,

Nä de kan ju inte föröka sig. Så de dog ut snabbt.

nouw.com/sillyme
A
,

Men om de inte kan föröka sig, borde de ju dö ut efter ett tag. En loppa är väl inte så långlivad?

sillyme
sillyme,

Tycker det också. Men vi får nya hela tiden. Blir inte klok på de. Eller var de kommer ifrån. Tror fläktsystemet.

nouw.com/sillyme
Susann,

Så skönt att Anticimex kommer och håller tummarna att lopporna försvinner. Är det inga andra hyresgäster som har problem med loppor?

zinnie.se