Den här tröjan sydde jag klart igår kväll. Vi ska på namngivning idag så jag ville sy något nytt till Edgar. Den passar så bra till ett par kritstrecksrandiga byxor som jag köpt på H&M.

Själv får jag ha en av mina klänningar på mig. Jag hann inte sy klart en tröja som jag hade tänkt ha.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Nu är våra melontröjor klara. Jag sydde klart min idag. Den här ska jag använda mycket när det är som gråast och mörkast i höst. Lite färg gör alltid en glad. 😍

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Idag har jag sytt en mössa till mig själv. Roligt med lite annorlunda mössor. Den sitter perfekt. Så det lär bli fler även till mig själv.

Jag har även fortsatt på min melontröja. Den blir nog också bra. Får se om jag får den klar tills på söndag för då ska vi på namngivning. Annars får det bli någon klänning.

Jag nämnde för Edgar att jag tänkte sy ett pennskrin till honom. Då ville han genast att vi skulle gå upp och sy. Han är väldigt intresserad av det jag gör. Han vill också sy. Får väl se om jag kan komma på något enkelt som han kan få hjälpa till med sen. Kul!!!

Pennskrinet är inte klart ännu. Får se om jag får ihop det bra. Det här var första gången som jag sydde fast en dragkedja. Tror jag i alla fall. Det är lite klurigt. Men jag blev ganska nöjd ändå.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer