Fredag den 5. Januar 2018 var der endnu en gang elev fest på Sorø årgang 17/18. Temaet var rave og pigerne og jeg var klar.
Førfest igen med Olsen pigerne, denne gang hos Sofia i Rødovre.

I bussen mod Rødovre og aftensmad kl. 18. Pasta med kødsovs og masser alkohol! Asti og Verdi flyver ned og vi er maks klar til 2 elevfest.

Sofia og jeg havde dagen før malet tøj i orange, gul og lyserød. Hvide bukser og hvid T-shirt.

Vi havde en fantastisk fest og temaet var vild fedt! Uv lys, knæk lys, bar og dj. Vi klare ikke.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

17/11
15:49

Toget. Ryparken. 59 minutter fra Hvalsø, og pigerne. Jule musik og stemningen larmer ud af mine høretelefoner. Første elev start om 4 timer og 40 min. Opvarmning bliver holdt hos Anna Post, for alle Olsenpigerne. Vi skal drikke os stive og så tage sammen mod Ishøj og resten af efterskolen. Spændingen bedrer sig

Forventninger:
Akavet
Sjovt
Fjollet
Tomme flasker og hovedpine vil forkomne i nærmere fremtid.

Likes

Comments

23:32

Nu starter en ny uge. Det er søndag og jeg er lige kommet til skolen igen. Det har været en god, men alt for hurtigt weekend. Jeg savner allerede Bertram...
Jeg og Anna er her til aften lige startet på vores nye “roomie serie” - Stranger Things. Det er hyggeligt, at ligge og se film sammen om aften.

Men den kommende uge er lidt anderleds end normalt. Mandag skal vi lave oso som vi nu er startet op på. Tirsdag skal vi øve vores første opvisning, hele dagen. Onsdag tager jeg og resten af Teamgym til Gørlev, hvor vi skal lave vores første test konkurrence. I weekend har jeg valgt at blive, hvertfald lørdag aften og søndag. Fredag morgen tager Teamgym og jeg til Sverige, for anden gang.

Efterskole er alligevel ikke så slemt:)

Likes

Comments

Hold da op. Så startede jeg. På Sorø Gymnastikefterskole. Jeg er nu efterskoleelev, bor på værelse 48, har 2 værelses kammerater, nye venner og ny omgivelser. Nu er det virkeligt. Jeg har ventet så længe og nu er jeg her. Det er underligt at tænke på. Men jeg er glad for at være her.

Idag er det mandag, efter efterårsferie. Hverdagen er anderleds . Jeg deler værelse med 2 andre piger. Vi har det godt sammen og griner meget. Det er dejligt at have 2 piger man altid kan komme til og bare kan være stille med. Vi bor på en lang gang med drenge og piger. Det følelses som om man allerede kender alle og har kendt dem i mere end 10 år. Udover det dyrker vi meget sport. Mit linjefag er Teamgym og vi er godt i gang med at lærer mere og skabe et godt hold. Jeg er glad for at være her. Det kan være svært og anderleds men jeg nyder bare at være der mens jeg kan.

Bertram kommer hjem til mig ofte. Det er dejlig at se ham engang i mellem. Lige så skønt er det at se min familie når jeg endelig kommer hjem. Det føles underligt at se dem så sjældent.

Jeg har lige tilbragt en ferie på Rhodos. Med min familie, det har været lækkert men glæder mig også til at komme tilbage. Savner det der hjemme.

Likes

Comments

Så er der kun 3 dage til jeg fylder 16 år. Det sidste år er gået hurtigt og jeg har oplevet meget. Men meget bliver ændret. Alt hvad jeg er van til vil ikke længere være det samme. Efterskole. Jeg ved endnu ikke helt hvad jeg skal syntes om det. Men vi må se når jeg starter d. 13 august. Jeg er nervøs og spændt. Men efterskole betyder nye venner og mere ansvar. Jeg tror jeg er klar.

Bertram? Mange spørg end til ham og jeg. Og hvad der skal ske. Jeg elsker ham og det vil ikke ændre sig og det er vi enige om.

Jeg har pakket. Og når jeg så fylder 17, er efterskolen slut. 16 bliver et godt år.

Og så er jeg 16, og kan købe ØLLER! Et skridt tætter på voksen livet. Der er efter hånden ikke mange skridt tilbage.

Men det var en lille starter til mine efterskole indlæg, som senere hen vil komme.

Likes

Comments

Nu kommer min anden. What I eat in a day. Denne gang er det fra min ferie på Sicilien. Aftensmaden skrifter dog fra dag til dag. Men en "What i eat in a day" på Sicilien kunne se sådan her ud.


Morgenmad: en masse lækkert frugt, og en bolle med marmelade. Frugt er rigtig god her i Italien og det udnytter jeg med lidt melon og kiwi.

Frokost: frokosten laver vi for det meste selv, endten i sandwich hvis vi ikke er hjemme ellers laver vi lidt blandede som vi gjorde idag. Der er lidt forskellige pølser og oste, pasta, brød, frugt, kylling nugges mm. Dejlig og mættene frokost.

Aftensmad: Vores aftensmad her ned, er meget forskellig fra dag til dag. Nogle dage er det, forret-hovedret og andre dag kun hovedret eller hovedret og dessert. Idag var det en forret og en hovedret. Forresten var noget "antipasti", som vi alle delte. Rigtig lækkert italiensk forret. Til hovedret fik jeg en lækker pizza:) som altid er fantastisk i italien.

Håber i alle sammen for lækker mad, du jeres ferie og for en masse farve og gode stunder.

Likes

Comments

Sommerferien er over os, og jeg er rejst til Sicilien Italien. Min familie og jeg nyder den skønne temperatur og den lækre mad. Det er andet år i træk at vi rejser til Italien, og i år er endnu en succes. Udover at jeg stadig har til på onsdag på Sicilien, tager jeg også et smut til Malaga, Spanien med min kæreste Bertram, hans storebror Theo og hans kæreste Hannah. En rejse jeg glæder mig meget til.

Selvom der er mange rejse i mit hoved lige nu, er efterskole også noget jeg tænker meget på. Pakkeliste, venner, planer, nye lærer, romie og en hel masse andet. Der er nu under en månede til jeg starter på Sorø Efterskole. Jeg glæder mig men er også bange og nervøs. Der er meget der vil ændre sig og det er jeg meget nervøs over. Der er en masse nye oplevelser der venter, og jeg er spændt på hvad der kommer til at ske.

Sommerhus, fester, strand og is skal der selvfølgelig også nås, inden man rejser væk fra det hele. Det bliver hvertfald ikke en kedelig sommer forhåbenligt.


Likes

Comments