Hey venner👋🏼
Undskyld for ikke at have været aktiv, men vi har ikke rigtig haft tid, og har heller ikke lavet noget spændende. Denne her uge kommer nok til at være lidt mere spændende måske.

Nå men nu til oobleck, jeg ved ikke om i kender det, men det er en slags flydende og fast væske. Ved ikke rigtig hvordan jeg skal forklare det, men det er mega sjovt at lege med.

Det man skal bruge er:
Majs stivelse
Vand

Du kan putte 2 dl majs stivelse i, og 1 dl vand i, så den for den mærkelige konsistens at man ikke kan røre rundt i den.

Nu er den sådan set klar til at "lege" med;) Hihi

Hvis du slår på ooblecket kan du ikke komme igennem det, men hvis du lader din hånd stå synker den. Du kan også tage det op i hånden og lave hurtige bevægelser så den bliver fast, når der ikke er mere bevægelse så bliver det flydende.

Håber i kunne lide det!💕
Ses næste gang venner👋🏼

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey venner<3

Som i nok ved var jeg (Sillasen) i Herning i weekenden, det var mega hyggeligt. Jeg fik en ny si parfume og ellers ikke andet. Jeg hjalp også min mors arbejde med lidt små ting. Da jeg var færdig med det, fik jeg lavet henna på hænderne af en Inder, som i nok også kan se på overskriften. Da jeg kom hjem spiste jeg lige noget pizza, og så kom Marie. Vi hyggede os, og så kan i jo læse resten om hvad vi lavede på det andet indlæg<333

Likes

Comments

Hey venner👋🏼

Lørdag og søndag skulle sillasen og jeg sove sammen. Vi kom på nogen ideer til bloggen, og det endte med at vi bagte muffins (opskriften kommer senere).

Lørdag aften var vi hjemme ved sillasen, og jeg havde taget nogen flødeboller med som blev "spist" -ps det var en hel pakke!

Senere på aften hyggede vi os med noget lækkert frugt, og selvfølgelige også Chips med dip. Vi var sammen med en masse andre, som var nogen bamser, de var rigtig søde<3

Håber i har haft en super duper weekend!

Håber i kunne lide det!

Ses næste gang venner👋🏼

Likes

Comments

Hey venner👋🏼
Idag har jeg lavet et makeup look, som jeg gerne ville "fortælle om", men inden ville jeg lige sige at vi skal sove sammen idag, så der kommer nok nogen blogs op senere idag igen🔥

Makeup look:
Mascara: MAYBELLINE new York
(LASH sensationel)

Læber: Sort øjenskygge med lipgloss (intet mærke)

Øjenbryn: e.l.f EyeBrow Kit

Øjenskygge: W7 Lightly Toasted
1. Over alt på øjelåget.
2. I globelinjen og lidt over+blend.
3. I globelinjen+blend.
4. Lidt over alt på øjelåget.
5. Inder korner.

Håber i kan lide det!
Ses næste gang venner👋🏼


Likes

Comments

Hey venner<3

Idag kom mit OOTD ikke samme tid som Sillasen`s, men den kommer nu. Først kommer der lige lidt om min dag. Idag var jeg i skole, og derefter tog jeg hjem til min skønne veninde IdaNissen. Vi skulle så lige ud og gå med aviser, og det var mega sjovt faktisk, for vi hygger os altid sammen. Da vi var færdige, pakkede hun hendes ting, for vi skulle nemmelig hjem og sove hos mig! Nu sidder vi her hjemme, og hygger os med x-faktor og slik<3

Vi har fået taget lidt OOTD billeder begge to, så gå lige ind og tjek hendes blog ud: IdaNissen.


Trøje: Only

Bukser: Only

Sko: Vagabond

Sokker: H&M

Håber i kunne lide det!

Ses næste gang venner<3

Likes

Comments

Hey venner👋🏼
I dag har vi aftalt at vores OOTD dag skal være om fredagen, og det er jo fredag idag så der kommer en OOTD nu.
Mit (Sillasens) OOTD kommer nu, Braa's kommer senere.

I dag er vi i skole til kl 15, Braa skal være sammen med en af vores veninder, og jeg skal gøre mig klar til messe i morgen. Jeg (Sillasen) skal nemlig til Herning i morgen, hvor jeg skal på rejse messe!🇳🇴🇸🇪🇩🇰OOTD
Det jeg har på er:
Sort Tommy Hilfiger jakke.
Grå Tommy Hilfiger T-shirt.
Blå Tommy Hilfiger bukser.
Hvide Ralph Lauren strømper.
Hvide Converse.
Anne Klein New York ur.

Håber i kan lide det!
Ses næste gang venner👋🏼


Likes

Comments

Hey venner👋🏼
Endnu en blog idag, men det her er hvad jeg (Braa) har lavet. Idag er min sport dag, fordi jeg har 2x45 min dans og derefter 1,5 times spring, sååå min dag er først færdig kl 21.30, men idag har jeg valgt at droppe spring pga jeg har mange lektier for i skolen. Dagen er lang, men sådan er det, for jeg elsker det.
Råd: Gør hvad du vil, følg dit hjerte det er altid det rigtige!
💜

Vi har tænkt på at lave en OOTD dag en gang om ugen, vi skal vare lige finde ud af hvilken.
Håber i vil følge med!
Ses næste gang venner
👋🏼

Likes

Comments

Hey venner👋🏼
Vi tænkte måske lige at skrive om os selv hver for sig, så i ved hvem vi rigtig er.

Braa: Hej jeg hedder marie 13 år, og jeg elsker at danse, springe og ride. Hjemme ved mig har vi 2 heste og 1 på rideskole.

Sillasen: Hej jeg hedder Mathilde 13 år, og elsker at spille fodbold, og har gået til ridning men dsv ikke mere, har også haft min egen.

Vi begge elsker at bage, ligge makeup og går op i mode. Vi håber meget i vil følge med!
Ses næste gang blokken👋🏼

Likes

Comments

Hey bloggen👋🏼
Vi er to piger på 13 år. Marie og Mathilde, vi elsker og være sammen. Vores begge interesser er makeup, mode og sport, men vi går til forskellige sport. Vi elsker begge at lave mad, så det vil der nok også komme lidt op af her på vores side. Vi vil meget gerne også give nogen gode råd, når vi oplever noget.

Vi håber meget på at i vil følge med og læse vores blogge.
Ses næste gang bloggen

Likes

Comments