Addicted

Innan jag publicerar ett lite mer "argt" eller mer djupt inlägg tänkte jag att vi kunde skrapa lite på min yta. Ett lite ytligare inlägg helt enkelt. Jag försöker hitta tillbaka till fotograferandet och glädjen i att skapa. Kameran har varit alldeles för mycket åsidosatt detta år, vilket gör mig lite ledsen. Men finns inte orken, glädjen och lusten så vill jag heller inte krysta fram någon bild bara för att. Är nog sämst på att pressa ur mig kreativitet om inte den rätta känslan infinner sig.

Till min stora glädje (och förvåning) upplevde jag idag ett kreativt ögonblick. En liten gnista tändes inom mig och både städning och matlagning fick vänta. Jag drog fram kameran och stativet och bytte snabbt om från träningskläder till jeans jacka och mina favorit smycken. Under några års tid har jag utvecklat ett lindrigt (läs: lite mer än lindrigt) beroende av petit silvershalsband. Känns som om jag aldrig kommer få nog.

De senaste smyckena är halvmånen som låg på tamburmattan på måndagen. Efva Attling Peace smycket är också nytt, vilket jag köpte för ett presentkort jag fick under min födelsedagsbrunch. Tack till alla er ♡ Förutom mitt lilla beroende för smycken så har jag ju också ett beroende av att skapa bilder som jag själv gillar att se på och som förhoppningsvis även mina följare gillar. När det kreativa gnistan tändes fick jag en vision om att kombinera mina två beroenden. Resultatet blev bl.a. dessa bilder, enkla men ändå något jag gärna ser på.

Hurdana Instagram konton följer du och hurdana bilder gillar du att se?

  • 331 visningar
  • Nära Raseborg, Finland

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229