Header

Hei dere! tenkte jeg måtte gi en liten lyd fra meg idag også. Dagen har gått med på barn, barn og atter barn så det var godt å bare tenke på det og ingenting annet.

Vi har bare vært inne i hele dag omtrent, eldstemann var til en kompis og jeg gjorde husarbeid imens minstemann lå i lekegrinda å lekte seg. Deretter dro vi ut og jeg slapp av kidsa hjemme til foreldrene mine før jeg dro til elkjøp en kjapp tur.

Eldstemann har spurt etter en playstation 4 siden han var til kompisen sin en dag og gamet som de fleste så fint kaller det. Jeg syns det er ganske dyrt så det har ikke passet seg helt sånn. Jeg begynte å lete etter om noen hadde en brukt en jeg kunne kjøpe igår, eller foreldrene mine kunne kjøpe til han hvis vi fant en, men den gang ei. Derfor dro jeg i vei og kjøpte en ny en i dag med god hjelp av foreldrene mine også. Han ble kjempeglad å skulle invitere vennene sine med engang for å spille sammen.

Jeg har også passet på dattera til bestevenninnen min i et par timer til hun var ferdig på jobb, det er alltid like koselig!

Nå har vi flyttet inn hos foreldrene mine for helgen siden søstera mi, samboeren hennes og datteren hennes kommer hit i helgen. Så vi får snakkes mer i morgen når dagen blir fylt med litt mer interessant lesestoff😘

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Denne kjærlighetssorgen dere, den er vond! Jeg har vært igjennom det mange ganger. Der jeg er sikker på at verden skal gå under og ikke ser lyset i tunnelen. Når alt du gjør er å ligge i sengen å gråte og være uten søvn i flere dager. To av gangene var jeg også gravid når kjærlighetssorgen sto på sitt verste og da så jeg ihvertfall ingen ende på den. Jeg tenkte derfor jeg skulle dele noen tips med dere om hvordan man skal komme seg over sorgen å leve livet videre, for det er faktisk ikke verdens undergang. (Tipsene er bare ut fra egne erfaringer, mulig det ikke fungerer for alle)

Gråt. Ja, bruk de dagene du må på å gråte, for det kommer man som oftest ikke unna uansett. Du har tross alt mistet en person du mest sannsynlig har åpnet deg utrolig mye for.

Hør musikk. Musikken er gull verdt for meg uansett hvilken tung situasjon jeg er i. Det er som terapi å koble til høretelefonene og sette på triste sanger man kan kjenne seg igjen i.

Ta vare på deg selv. Ikke glem å ta vare på deg selv, det er utrolig viktig. Om det er å stå i dusjen en time, ha på seg ansiktsmaske, ha på seg en god krem, gå seg en tur eller sminke seg. Man blir mye lettere til sinns om man tar vare på seg selv i tunge stunder.

Slett eksen over alt. Med mindre dere går fra hverandre som gode venner så anbefaler jeg dere å slette eksen overalt. Det å ta kontakt kommer det som oftest ikke noe positivt ut av. Det kan ende opp med krangling og du blir bare mer såret.

Ikke prøv å gjør han/hun sjalu. Dette er vel den mest kjente feilen, man skal ikke virke brydd av dette så da kler man seg fint og drar på fest, helst der man vet eksen befinner seg. Da får man for seg at det kan være verdt et forsøk å gjøre eksen sjalu med å "rote" med andre. Det er absolutt ikke verdt et forsøk. Eksen din har det sikkert like tungt som deg også, selv om det var han/hun som gjorde det slutt. Og da kan det ende opp med å såre deg selv og den andre parten.

Snakk om det. Om det er med venner, familie eller psykolog. Få ut følelsene dine og snakk med noen du stoler på, helst noen som er ærlig og forteller deg akkurat hva du må høre, noe som kan åpne øynene dine. På et tidspunkt gikk jeg til psykolog, det var i utgangspunktet ikke på grunn av kjærlighetssorg, men det ble snakket om da det var aktuelt den gangen. Det hjalp så utrolig mye!

Vær positiv. Ja, det er sinnsykt tung. Man tror som sagt at verden skal gå under selv om du vet innerst inne at det går over en gang. Ser du lyst på ting tidlig etter et brudd går det fortere over også. (fungerer ihvertfall godt for meg.)

Fokuser på de gode stundene. Ikke fokuser på den negative grunnen som gjorde at det ble slutt hvis det var en negativ grunn. Fokuser på de gode stundene dere hadde sammen og tenk at det var et minne du ikke ville vært foruten.

Som sagt så går det over. Bare vær sterk og stå i det❤

Likes

Comments

Morgene her bruker å være travle. Det er å våkne, bytte bleie og klær på minstemann, vaske, stelle å få på eldstemann klær, smøre niste til barnehagen, få i begge barna litt frokost og stelle meg selv før vi må fyke ut døren.

Nå derimot er det jo vinterferie så da hadde vi tid til en etterlengtet rolig morgen med en god frokost sammen. Merker at humøret til alle blir bedre når det går rolig for seg, så det var utrolig herlig.

Nå har jeg ryddet opp alt, moppet over gulvet, vasket kopper og fått tatt meg en god dusj. Eldstemann er ute å leker seg så tenkte jeg og minsten også skal få på oss klær å dra ut med han.

Ha en fin dag alle❤

Likes

Comments

Er det noe som irriterer meg så er det når jeg ytrer min mening så går folk til angrep og tror de vet alt om livet mitt. For eksempel innlegget om de som henger ut kjærestene sine på nett, der hadde ikke jeg noe jeg skulle sagt fordi jeg er singel, har ikke samboer og har to barn med to forskjellige fedre. Jeg skulle også slutte å være en jævla bedreviter som jeg tror jeg er.


Da blir jeg nysgjerrig, for hva vet dere om mitt liv? Hvordan kan du vite at ingen har bodd her? At jeg er singel? Og hva har det med saken å gjøre uansett? Man trenger ikke være en rakettforsker for å forstå at det er feil å henge ut kjæresten sin på nett, uansett om det er jenter eller gutter som gjør det. Hadde det vært motsatt og at en jente fant ut at hennes kjæreste hadde gjort det har det garrantert blitt drama. Det skjer ofte og jeg er akkuratt likens selv. Jeg kan godt gjøre en ting uten å tenke at det er noe galt i det, men så kan min bedre halvdel gjøre akkuratt samme ting så kan jeg bli forbannet. Kanskje det er derfor jeg er singel også? Hehe.


Jeg er ikke perfekt og har heller aldri vært så utrolig flink til å kommunisere i forhold, og det kan jeg angre på den dag i dag, for jeg har trolig mistet noe fantastisk på grunn av det før. Kommuniserer man ikke med hverandre blir det bare misforståelser.


Og jeg må få lov til å ytre mine meninger uten at det at jeg har to barn med to forskjellige fedre skal bli dratt inn, for det trenger ingen påpeke eller gni inn. Det betyr ikke at jeg har mindre rett til å mene noe enn de som er så heldige å ha barnefar ilag med seg. Kanskje det er derfor jeg ikke forstår de som klager over at de ikke får gull og grønne skoger også? Jeg har heldigvis alltid vært flink til å sette pris på små ting i et forhold og aldri forventet noe stort, så derfor blir jeg sjeldent skuffet om det ikke dukker opp en sydenreise eller dyr designerveske på morsdag og valentinesday, takk gud for det. Må være drygt å bli bitter over sånt.

Likes

Comments

1. Hvem ut av hvilken som helst person, skulle du ha likt å ha som middagsgjest?

- hm, dette var vanskelig faktisk. Måtte nok ha vært en av kardashian/jenner søstrene, for jeg skulle likt å se de på en annen måte.


2. Skulle du ønske du var berømt? I så fall på hvilken måte?

- Absolutt ikke. Jeg hadde aldri i verden vært sterk nok til å takle alt det negative berømte personer får mot seg. Pengene og alt det hadde vært fint, men jeg har det fint uten å være berømt!

3. Pleier du å øve deg på hva du skal si før du ringer noen? I så fall, hvorfor det?

- Ja, hvis jeg skal ringe sånne viktige plasser, som legevakt og sånne ting, eller personer jeg blir nervøs av og prate med.

4. Hvordan ser din “perfekte dag” ut?

- Det er de dagene jeg våkner og vet at jeg har det bra og de i rundt med har det bra. Da blir dagen automatisk perfekt.


5. Når sang du for noen sist og når sang du for noen andre?

- Jeg synger jo for barna hver dag, men begge to bare ler når heg gjør det, aå synger ikke for noen andre🙊

6. Du er 30 år og har 60 år igjen å leve. Ville du helst beholdt en ung kropp, eller et ungt sinn i dine resterende år?

- ungt sinn, absolutt.

7. Har du en anelse om hvordan livet ditt kommer til å ta slutt?

- Nei, har ingen anelse. Jeg vet bare at jeg håper det skjer pga alderdommen, at jeg sovner stille og fredelig inn. Jeg håper jeg slipper unna sykdom og smerter.

8. Nevn tre ting du og din samboer har til felles.

- Jeg har ikke samboer, bor bare med barna mine.

9. Hva er du mest takknemlig for?

- At jeg er født i et så godt land som Norge. Jeg er takknemlig for barna mine, vennene mine og sist men ikke minst familien min.

10. Hvis du kunne endret en ting med måten du ble oppdratt på, hva skulle det vært?

- Ville ikke endret på noe som helst. Mamma og pappa har gjort en super jobb! Jeg er glad jeg er oppdratt til å klare meg, ikke dømme mennesker og være hyggelig.

11. Fortell livshistorien din i korte trekk.

- Oppvokst på en liten plass, bodd et halvt år i Molde på hybel, ble alenemor når jeg var 18, jobber på bensinstasjon, ble tobarnsmor når jeg var 23 år.

12. Hvis du kunnne ha våknet opp i morgen med en ny evne/kvalitet, hva skulle det vært?

- Skulle blitt synsk!

13. Hvis du hadde en krystallkule som kunne fortelle deg en sannhet om deg, ditt liv, din fremtid eller hva som helst – hva skulle du ha likt å vite?

- Hvordan livet mitt hadde sett ut om ti år.

14. Har du en drøm du ikke har turt å følge? I så fall, hvorfor ikke?

- Ikke som jeg kommer på her og nå.

15. Hva er din største bragd her i livet?

- Har vel ikke gjort noe kjempestort, men min største bragd er nok å ha klart å gi eldstemann en fin oppveks som alenemor da mange mente jeg aldri kom til å klare det.

16. Hva verdsetter du mest i et vennskap?

- Ærlighet.

17. Hva er ditt beste minne?

- Det er nok at jeg var så heldig å få tilbringe praksisen min på videregående hjemme til bestemoren min. Bare nyte dagene med henne og hjelpe henne med det hun trengte.

18. Hva er ditt verste minne?

- Har en del av de, jeg klarer ikke plukke ut et som er verst. Kanskje det at jeg har blitt sviktet så mange ganger av de jeg har åpnet meg så utrolig mye for.

19. Hvis du visste at livet ditt ville være over innen et år, hva ville du ha forandret ved måten du lever på?

- Hadde ihvertfall ikke hadd barnfri det året. Tilbringt all tiden med barna og de i rundt meg. Ikke brukt en krone på meg selv, men satt av mest mulig til barna.

20. Hva betyr vennskap for deg?

- Det betyr alt. Mine venner er noe av det viktigste jeg har i livet mitt, og jeg blir nesten på gråten bare av tanken på hva jeg skulle gjort uten de. Gode vennskap er noe av det viktigste i livet, uansett om man har 1 venn eller 100.

21. Hvilken rolle spiller kjærlighet og nærhet i ditt liv?

- Kjærlighet til familie og venner spiller en stor rolle for meg, men utenom det har ikke kjærligheten noe stor rolle i mitt liv for øyeblikket.

22. Si fem positive kvaliteter ved deg selv.

– Positiv.
– Psykisk sterk.
– Hjelpsom.
– Pålitelig.
– Trofast
.

23. Hvilken rolle spiller familien i ditt liv? Føler du at du hadde en lykkeligere barndom en folk flest?

- Familien min spiller en ganske stor rolle i livet mitt, det vet alle som kjenner meg. Og ja, jeg tror jeg har hadd en lykkeligere barndom enn folk flest, for vi står sammen og sterkt uansett hva.

Likes

Comments

Dere vet når vi venter på vinteren, men så kommer den aldri? eller kulden kommer, men snøen legger seg liksom aldri. Så når vi nå er så klar for våren kommer snøen. Det er så drygt at det er sånn.

Vi har uansett utnyttet snøen, for det er jo utrolig gøy for barna. Derfor er det så synd at vinteren ikke er det samme som før! Vi trillet bort til foreldrene mine og spiste en god middag og vafler til dessert, bygde snømann, så dro jeg og handlet inn til en koselig frokost til meg og eldstemann imorgen før vi trillet hjem igjen. Minstemann er til faren sin en tur idag så nå skal jeg rydde, ta meg en god å lang dusj å bare slappe helt av.


Lille babyen min krabbet for første gang i dag også, jeg blir så stolt😍

Likes

Comments

I dagens samfunn finnes det hundrevis av forskjellige grupper på facebook, massevis av forumer på nett osv. Disse blir brukt til å spørre om råd og tips, skryte litt av ting og klage på sin bedre halvdel.

På morsdag og valentinsdagen så jeg mange innlegg der jenter klagde på kjærestene sine. Enten så fikk de ikke sove lengre, de fikk ikke dyre nok gaver eller gaver i det heletatt. Da blir de så sinte at de presterer og henge kjæresten sin skikkelig ut å skriver at han aldri gjør noe hjemme, hjelper aldri til med barna, gir deg aldri roser,  er for dårlig i senga +++.

Jeg syns det er så utrolig respektløst å skrive sånt om sin partner på store grupper med flere tusen medlemmer. Sånne ting burde man heller ta opp direkte med kjæresten sin mener jeg.

En dag var det ei jente/dame som klagde over kjæresten i senga. Den diskusjonen var evig lang, og til slutt kom det fram at et annet medlem hadde tatt bilde av dette innlegget og sendt det til kjæresten til hun som startet det. Kanskje det er veldig stygt gjort, jeg kunne aldri funnet på å gjort det, men samtidig går det an å tenke lengre enn nesa rekker når man skriver sånn.

Kommunikasjon er gull verdt, er det noe som plager deg i et forhold så snakk om det dere i mellom, ikke dra alle andre inn i det. La din bedre halvdel få vite hva du mener og få sjansen til å forandre på det eller forklare seg. De er faktisk ikke synsk, virker som at veldig mange tror det.

Ja, det er fint å få en oppmerksomhet på sånne dager, men det er absolutt ingen selvfølge. Det er viktigere å sette pris på små ting hver dag.

Likes

Comments

Contains affiliate links
I dag var jeg og hentet disse godbitene fra nelly på posten. Hadde nesten glemt at de lå der og ventet på meg, men takket være posten fikk jeg en påminnelse.


Jeg var også innom elkjøp for å kjøpe meg en rettebørste da rettetangen eksploderte i armene mine her om dagen. Håret mitt er så fluffy så jeg klarer meg ikke uten, men bestemte meg for å prøve børste istedenfor tang denne gangen. Det var litt uvant, men ga et bra resultat og det er det viktigste.

Her er den jeg kjøpte, koster 799,- på elkjøp.


Nå skal jeg snart ta kveld sammen med minstemann, eldstemann sover hos ei venninne av meg i natt og kommer tilbake tidlig i morgen så da skal jeg være uthvilt så vi får funnet på noe siden det er vinterferie og ingen barnehage før neste mandag.

Likes

Comments

Sponset

God morgen dere! Nå er det ikke så lenge siden vi sto opp så her er det frokost nå før barnehagen. I dag er det siste dag i barnehagen før han har ferie til neste mandag, det skal bli godt.

Uansett, jeg ville minne dere på konkurransen der du kan vinne et fint smykke fra klokker.no alle kan delta uansett om dere bor i Norge, Sverige, Danmark og over alt. Til fler som deltar til større er sjansen til å få til enda fler og bedre konkurranser til dere, så har satt stor pris på om dere deltok.

For å delta må du gjøre følgende: 


1: følg @Siljestavne og @klokker.no på instagram. Dette blir sjekket at er gjort før vinneren trekkes.


2: Følg meg her på bloggen. Dette blir også sjekket.


3: Tag tre venner du syns fortjener å vinne smykket i innlegget som er lagt ut på instagrammen min. Du kan tagge så mange ganger du vil for å øke sjansene dine, men må være nye venner i hver kommentar.


Kommenter dette innlegget med instagram navnet ditt når du har gjort det som skal gjøres!


Vinner trekkes 22 februar.


PS: Hvis du melder deg på nyhetsbrevet på klokker.no sin nettside er du med i trekningen av gavekort på 2000,-

Likes

Comments

Jeg blir så rørt av å se søskenkjærligheten mellom disse to❤ Jeg føler meg så utrolig heldig som har to så fantastiske og snille barn.

Dagen i dag har gått med på å tilbringe tid sammen med barna og ei venninne som er hjemme fra Trondheim ei stund. Hun er her enda så da skal vi bare nyte resten av kvelden til hun drar.

Likes

Comments