Voldelig eks-kjæreste (del 1)

Først vil jeg nevne at dette kan kanskje være en trigger for noen, og at dette er veldig personlig. Så hvis du ikke vil lese om vold eller voldtekt så ikke les dette her. Jeg skriver ikke alt som har hendt siden dette har pågått i en del år. Det har gått litt opp og ned med han og de andre, men jeg skriver om noe av det. Jeg er ikke akkurat mester til å skrive om ting som har skjedd, det blir veldig vanskelig for meg, men jeg har prøvd så godt jeg kan. Jeg starter med å skrive om noen av de mest "vanlige" tingene han gjorde mot meg. Jeg føler dette blir veldig kleint å skrive om på en blogg, men det er jo en blogg om mine personlige tanker og opplevelser, så da får det bli sånn.

Jeg møtte en fyr. Jeg var 14 og han var 30. Stor forskjell, men han var en venn. Han kom bort til meg på en fest og begynte å snakke. Jeg syntes han var veldig hyggelig. Jeg har litt problemer med å se alder på folk, vet ikke helt om dette har noe med sykdommen min å gjøre, men uansett.. Dette var en alder for meg som jeg var veldig sårbar pga alt jeg så og hørte. Jeg ble veldig fort redd og følte meg veldig alene med dette. Så møtte jeg han igjen på en annen fest. Vi begynte å snakke enda mer, og han fikk meg til å smile. Jeg følte meg trygg med han. Jeg følte meg sett. Så spurte han om jeg ville ha noe å drikke, siden jeg tørte ikke å gå og forsyne meg selv av det som sto der. Så kom han tilbake med alkohol. Jeg er ikke så fan av det, men følte det var flaut å ikke drikke det opp. Så drakk jeg noen til. Ble litt full kan du si. Når festen var over snakka vi enda mer, og så kjørte han meg hjem. Sånn var det jeg møtte han som tilslutt skulle gjøre ødelegge livet mitt og gjøre det til et helvete.


Jeg banker på døra, går inn og sier "Det er meg, Silje". "Hallo" får jeg til svar. Jeg går inn i stua og setter meg i sofan ved siden av han. Han stryker meg på hode og kysser meg på kinnet. Jeg smiler og spør om hva han ser på TV. Han så på CSI som vanlig. Han holder meg på låret. Det gjør han alltid, fram og tilbake. Han går inn på kjøkkenet og henter noe brus til oss. Han kommer tilbake og setter seg på bordet foran meg. Han spør "Åssen har skolen gått?" Jeg svarer at det har gått fint, men ble litt usikker på en av oppgavene vi hadde. Vi snakker i et par minutter før han setter seg ved siden av meg og drar låret mitt bort til han og snur på hodet mitt. Han stirrer på meg før han prøver å kysse meg igjen. Jeg trekker meg litt unna og ser ned. Han spør "Hva er det?". Jeg svarer "Ikke noe". Han prøver igjen. Jeg sier "Nei, jeg vil ikke", og dytter han vekk. Da blir han sur og griper tak i hånda mi som jeg brukte til å dytte han. Så prøver han å kysse meg enda en gang. Jeg skriker "Nei!", han slapp hånda mi og jeg går ut i gangen for å ta på meg sko.


Han kommer etter meg, griper meg, og sier at han ville ikke gjøre det, men at jeg ikke gav han noe valg. Jeg som er redd, bare fortsetter å sitte der, til han snur seg og ser på tv'en, jeg tror han reagerte på noe. Så da tar jeg sjansen og reiser meg opp, men da ser han meg og jeg setter meg ned i sofaen igjen. Han setter seg på bordet foran meg igjen og tar av seg genseren. Han reiser seg opp og begynner å ta opp knappene på buksa. Da visste jeg hva han ville. Men jeg var ikke klar. Han ville ha sex, igjen. Så snudde han seg fordi han hørte noen ute snakke. Så da løp jeg til trappa, løp opp og gikk inn på badet, der satt jeg i sikkert 1 time. Han banka på og maste hele tiden, han sa "Unnskyld Ariel, jeg mente ikke å bli sint" og sånn driver han i sikkert et kvarter. Noen ganger blir han sur og sparker og slår i døra. Jeg sier bare at jeg trenger litt tid for meg selv. Alt jeg vil gjøre er å gjemme meg.Så da jeg endelig tørte å gå ut av døra og ned trappa, så jeg han sitte i stua. Når han ser meg går han bort og blokkerer meg så jeg får ikke gått videre. Han spør om alt går bra og stryker meg på kinnet. "Ja", svarer jeg. Han lener seg framover og gir meg en klem. Han klemmer hardt. "Du lukter godt" sier han. "Jeg beklager, jeg mente ikke å bli sur". Typiske ord for han å si, det kommer om igjen og om igjen. "Du vet jeg blir fort sur". "Unnskyld". Det eneste jeg greier å si er "unnskyld". Jeg blir ikke sint noe som jeg sikkert burde bli. Jeg blir lei meg, over at han føler seg dårlig. Jeg vil gjøre det bedre, fordi det er min skyld at han føler det sånn. Jeg føler meg slem som nekter han å kysse meg, som nekter å ha sex med han. Han er jo egentlig ganske snill. Han er sjarmerende og sier alle flotte ting til meg. At jeg har pene øyne, fint hår, han elsker kroppen min, liker stemmen min, smilet mitt. Han sier jeg er alt han ønsker i en jente. men handlingene overdøver ordene. Uansett, han klemmer meg hardt og holder rundt meg lenge. Ganske godt egentlig. Han hadde laget kylling og ris som er favoritt maten min. Han har laget det mens jeg satt på badet og gråt. Han vet det er favoritten min. Så han tok tak i armen min og viste meg bort til sofaen, jeg satt meg ned og spiste mens vi så på enda mer CSI.

Når jeg var ferdig la jeg tallerken på kjøkkenet. Han går opp av sofaen og sier "kom her". Så da reiser jeg meg opp og går etter. Han vipper med hodet som betyr "kom". Selv om jeg ikke ville, ble jeg med for å ikke skape mer drama. Han holder meg i hånda, og vi går opp trappa, jeg er ikke sikker på om han vil til badet eller soverommet. Men jeg bare går etter. Han vil på soverommet, da vet jeg hva han vil. Han dytter meg inn og låser døra. Jeg står helt stille. Han begynner å beføle seg oppover beinet mitt, jeg har på skjørt som har en sånn åpning på siden. Han tar den av. Så tar han av genseren sin. Kysser meg og dytter meg bakover. Han ber meg ta av toppen min. Jeg sa jeg fryser, så jeg vil ikke. Men han var veldig klar på at jeg måtte ta den av, han sa "Jeg kan varme deg". Han sier til meg at han elsker meg og jeg er den peneste jenta han vet om. Han stryker meg på kinnet og kysser meg. Jeg liker det ikke, men har ikke noe valg. Hvis jeg sier nei eller dytter han unna blir han sur, stam i blikket og sier "Ikke!". Jeg blir redd og bare lar han fortsette. Han tar av resten av klæra og dytter meg enda mer til jeg detter i senga. Jeg tok av toppen min, han smiler, stryker meg fra magen og oppover, jeg liker ikke at han rører ved meg, men hva slags valg har jeg? Enten bli slått, sparka og voldtatt eller bare voldtatt. Så da ble det det siste. Jeg kan ikke uttrykke nok hvor mye jeg hater å gå rundt med blåmerker. Jeg ble helt nummen, vet ikke helt hva jeg skal si eller gjøre. Jeg ble ødelagt.


Dette var altså èn av sikkert 100 hendelser. Her er en annen. Dette var litt lengre inn i forholdet. Noe av det mest ubehagelige jeg noen gang har opplevd.

Vi møttes ute på gaten, også går vi litt rundt, siden jeg liker å gå turer. Jeg møter han for det meste på kvelden, og noen ganger når jeg skulker fra skolen. Nå ville han til ei venninne av han. Jeg tenkte ikke at det var noe rart med det. Han sa "Jeg vil at du skal hilse på ei venninne". Så da tenkte jeg ja vel, det blir hyggelig. Men det var det altså ikke Når vi kom fram var hun hyggelig og sånn, og siden jeg liker kvinner på en romantisk måte så begynte jeg å like henne litt. Vi kom på besøk til hun flere ganger, og jo mer jeg var der jo mer likte jeg henne. Så tok eksen min med meg opp på soverommet hennes, jeg skjønte ikke hvorfor. Kanskje han ville ligge med meg her også, da tenkte jeg, men det ble litt rart siden vi er jo i hennes soverom. Så kom han tett inntil meg og tok tak i hoftene mine og dro meg inntil han. Jeg sa "Ikke her" "Ikke hos henne". Men han hørte ikke, så da tok han av meg buksa og sin egen. Jeg dytta han vekk, men det hjalp lite. Han slo meg i ansiktet og så kom hun inn i rommet. Jeg ble veldig flau. Men hun sa at han ikke skulle gjøre sånn. Så da tenkte jeg at kanskje hun kunne stoppe alt det her, men så tok hun av seg toppen og jeg vet ikke helt hva jeg tenkte, jeg skjønte ikke at hun ville være med, men det ville hun. Så spurte jeg "Hva skjer?". Så kom hun bort til meg i bare undertøy og begynte å kysse meg på nakken og beføle hele ryggen min, mens han drev å befølte henne. Jeg syntes dette var veldig rart, men på en måte likte jeg jo det hun gjorde, helt til hun begynte å ta meg på steder jeg helst ikke vil at noen skal røre. Da dytta jeg henne litt til siden. Men da ble han sur og kasta meg på senga. Så måtte jeg ligge med begge. Kan ikke si det var så veldig behagelig å ha dem begge på meg. Sånn har skjedd mange ganger, men med to andre som han har tatt med også. Hater virkelig at noen kan gjøre sånn mot unger. Jeg var jo tross alt bare 15 år på dette tidspunktet. Jeg skjønner ikke hva de tenker på, ta en liten uskyldig jente og ødelegge henne noe så voldsomt.


Jeg følte ikke at jeg kunne si nei til noen av dem. Eller jeg følte ikke, jeg var for redd til å si nei. Jeg viste ikke hva jeg skulle si, hvis jeg skulle si ifra til noen. Han ble fort sjalu hvis jeg var med andre folk. Både menn og kvinner. Han sier han ikke kan tenkte ordentlig fordi han liker meg så mye og er redd for å miste meg. Han burde ha vist at han hadde mista meg for lenge siden. Kroppen min var med han fortsatt, men hodet mitt var borte. Jeg begynte å dissosiere for å komme meg vekk fra alt dette. Jeg dissosierer fortsatt. Jeg har også fått PTSD og DID pga dette.
'

Liker

Kommentarer

Toivosdatter
Toivosdatter,
Igjen, takk for at du deler. Han skulle vært anmeldt for sex med barn under den seksuelle lavalder
nouw.com/toivosdatter
siljeroos
siljeroos,
Ja, han burde det. Det ble satt i gangen anmeldelse, men siden jeg var helt ødelagt på den tiden så fikk ikke jeg gjort det feridig. Men dette er en stund siden så jeg tror ikke jeg kommer noen vei med å anmelde igjen uansett.
nouw.com/siljeroos
Ingajohansson
siljeroos
siljeroos,
theresebraathen
theresebraathen,
Han skulle blitt anmeldt for voldtekt, trakassering og vold! han skulle få opplevd det samme som du har opplevd. Kjenner jeg får vondt inni meg av deg, du skulle aldri ha opplevd dette i det hele tatt <3
du er virkelig sterk som deler dette med oss lesere <3
nouw.com/theresebraathen
siljeroos
siljeroos,
Ja, helt enig! Tusen takk! 😊
nouw.com/siljeroos
ArielC
ArielC,
Åå så vondt å lese, men så fint skrevet. Utrolig godt at du kom deg bort! Og veldig rørende bilde 💛
nouw.com/arielc
siljeroos
siljeroos,
Kristine
,
Jeg leser dette lenge etter at du skrev, men å ha sex med mindreårig er å bli sett på som voldtekt... Det er flere strafferettslige hendelser i denne teksten, men å kunne beskytte seg mot slike hendelser når du er 14år, er ikke enkelt. Det er ikke alltid like lett å kunne forsvare seg og det er vanskelig å ta opp kampen. Det er ikke greit det som skjedde, det som du skriver her. Jeg håper at det går litt bedre i dag.
siljeroos
siljeroos,
Ja, jeg hadde tenkt til å anmelde forholdene for noen år siden, men jeg greide rett og slett ikke. Var for syk. Ja det går mye bedre i dag.
nouw.com/siljeroos