They Are All Around Me

Først så bader jeg i stemmer. men så drukner jeg i stemmer. De er for høye til at jeg kan flyte. Jeg føler at alt går i stykker. Alt faller fra hverandre og blir skylt vekk bit for bit med bølgene som krasjer på meg. Sinnet mitt er et djevelens lekeplass, men nøkkelen ut av dette stedet er ikke i min kontroll. Jeg vet ikke hvem som holder den. Hodet mitt er full av termitter. De spiser opp alt det jeg har av kunnskap. Jeg glemmer bit for bit.

Jeg stirrer ned i min skjebne. Det er en endeløs kamp om mitt sinn. Sinnet som er i stykker. Øynene mine lyser kanskje, men ikke missforstå det lyset. For ingen er hjemme. Hjernen min gjemmer seg, den lyver til meg. Jeg greier ikke finne sannheten. Dissosiasjonen blir for stor. Sinnet mitt fungerer ikke som et vanlig menneske.

Hjertet mitt er en stor sky av høye lyder, buldrende lyn som gjennomborer hele kroppen min. Du kommer frem, du tar over. Jeg har ingen makt. Dette er et ensomt fengsel, selv om det er mange personligheter her. Det er godt å se deg igjen, selv om du ikke liker deg her. Bare vær her, for meg. Jeg trenger deg like mye som jeg trenger luft.


#personlig #personligblogg #kunst #kunstner#art #stemmer #sykdom

Liker

Kommentarer

TheRockInkChick
TheRockInkChick,
Sterkt og bra skrevet♥️
nouw.com/therockinkchick
siljeroos
siljeroos,