Jeg er fortapt

Jeg sa jeg er opptatt. Jeg løy ikke. Jeg var opptatt. Jeg er opptatt på en annen måte en de fleste forstår seg på. Jeg var opptatt med å puste forsiktig. Jeg var opptatt med å roe meg ned når hjertet mitt slår på sitt verste. Jeg var opptatt med å ikke skrike ut all den frustrasjonen jeg føler. Dette gjør meg opptatt meste av dagen, uka, måneden og til og med hele året.. men du, forstår deg ikke på det. For med mindre jeg gjør noe fysisk med kroppen, så tror du ikke på meg.

Jeg er lei av å bevise og vise deg at jeg er opptatt med shit du ikke forstår. Du er fast bestemt på at jeg. Lille meg, kan ikke være opptatt med noe annet enn å tilfredsstille deg. Jeg er min egen person. Selv om du ikke forstår det. Min egen vilje og stahet som du prøver å knuse med de harde bølgene du sender over meg. Jeg er forsvarsløs mot dit vrede. Men jeg gir meg ikke. Jeg trenger deg selv om du kanskje er det verste for meg. Jeg likte deg fra første stund, men du knuste det hjertet med ditt store ego som ingen får ødelagt.

Du betydde så mye for meg. Du så meg når ingen andre gjorde det. Men jeg var dum. Jeg var ung. Jeg forsto ikke det jeg forstår nå. Du brukte meg. Som en dukke som bare ble slengt rundt og dengt på. Den dukken har nå mange arr, arr som isfjell. Du kan se toppen, men ikke den nedover vendte spiralen som er under vann. Du kan fikse det som er oppå men under, er det arr som vente på å bli dømt av alle andre. Du kan ikke ta tilbake den følelsessmessige spiralen jeg følte. Den avgrunnen jeg føler nå. Jeg er fortapt i min egen verden av hallusinasjoner. For det er det du gjorde, sendte meg til et sted der ingen andre kan nå meg. Ingen andre kan fikse meg.

Jeg er kanskje mye, men det er mye jeg ikke er også.. Jeg ville aldri gjort det du gjorde mot meg, mot noen andre, og det sier mye om det du gjorde.


#blogger #mentalhelse #sykdom #personlig #nouwblogger #nouw #blogger #nouwinfluencer #nouwinspo #personligblogg #blogg

Liker

Kommentarer

Livetsomkronisksyk
Livetsomkronisksyk,
Så nydelig skrevet 💕
nouw.com/livetsomkronisksyk
siljeroos
siljeroos,
okergul
okergul,
Kjenner meg igjen i de såre ordene dine 💛 Fint skrevet
nouw.com/okergul
siljeroos
siljeroos,
Trist å høre. Takk du <3
nouw.com/siljeroos
Tona,
Du skriver så utrolig bra ❤️
aliceshus.com
siljeroos
siljeroos,
takk! 😊 ❤
nouw.com/siljeroos
Anonym
,
Dette var nydelig. Pent og sårt. Håper du har det bra❤️
siljeroos
siljeroos,
Takk! Ja det humper og går 😊
nouw.com/siljeroos
SirinBaily
SirinBaily,
siljeroos
siljeroos,