Don't judge me

Noen ganger kan alt føles mørkt. Det føles ut som ingen er der for meg. Føles ut som om jeg bare vil falle ned i et hull og bli der for alltid. Venner.. hvilke venner? Jeg har ingen, iallefall ingen som bryr seg og vil finne på noe regelmessig. Det er alltid jeg som må ta kontakt, og sånn skal det ikke være. Vennskap går begge veier. Venner tar kontakt, og bruker ikke flere dager på å svare på en melding. Det betyr bare en ting, de bryr seg ikke om meg like mye som jeg bryr meg om dem.

Altså jeg har noen få gode venner og til og med ei bestevenninne. Skulle ønske jeg hadde flere jeg kunne snakke med som bodde i nærheten. . Men med alt det jeg sliter med så er det veldig vanskelig å skaffe venner. Førsteinntrykk er veldig viktig for meg, og så klart alle andre. Jeg har jo tross alt problemer med å forstå det sosiale og det som man ser som vanlig at man skal forstå når man er 23.

Så jeg er altså ikke den flinkeste i sosiale settinger i det hele tatt. Jeg føler fort ubehag og det går fort til at Amanda kommer inn og hun kan bli ganske frekk. Så der går det mange vennskap. Jeg sier vanligvis ikke at jeg har andre personligheter til folk når jeg først møter dem. Men i det siste har jeg gjort det, for jeg ser ikke noe vits i å prøve å få venner når de bare skal droppe meg pga diagnosene mine. For det, tro meg, det skjer ofte nok til at jeg mister troen på vennskap og mennesker generelt.

Folk har en tendens til å dømme meg pga jeg snakker rart, jeg kan hoppe fra en ting til en annen, blande setninger, altså ordsalat og rett og slett snakke uforståelig. De ser ei jente som er sjenert og når hun først snakker så blir hun stemplet som "ustabil"

Dessverre er det sånn denne verdenen er. Den er full av dømmende mennesker og uvitenhet. Folk burde ta seg til til å lære om psykiske problemer isteden for å tro på alt de ser på filmer/leser om i nyhetene. Det er ofte tatt ut av sammenheng og de overdriver ofte på ting som vanligvis ikke skjer i virkeligheten. Man burde faktisk forstå at vi er helt vanlige mennesker, bare med litt mer bagasje.


Liker

Kommentarer

dks
dks,
Så bra skrevet innlegg, du er dyktig til å skrive! Det er ikke noe kjekt å høre at du føler at andre dømmer deg eller at det er vanskelig å skaffe venner pga diagnosene dine. Jeg tror du har helt rett i at det er mye uvitenhet når det kommer til det psykiske og at det nok hadde hjulpet hvis man leste litt mer om det. Det kan gi et litt feil inntrykk når man bare tenker ut i fra det man ser på tv/serie. Håper du har en fin kveld 😊
nouw.com/dks
siljeroos
siljeroos,
Takk! Ja ikke sant! Det burde også være mer lærdom i skolebøker og undervisingen generelt.
nouw.com/siljeroos
mariasinverden
mariasinverden,
Forstår godt at det kan vere vanskelig å få venner! Det er liksom vanskelig nok i voksen alder, og så skal ein ha utfordringane du har i tillegg! Ugg, håper det ordner seg for deg! Håper det hjelper at du informerer om personlighetene dine når du møter nye mennesker <3
nouw.com/mariasinverden
siljeroos
siljeroos,
Takk! 😊 Det har hjulpet hittill iallefall <3
nouw.com/siljeroos