DID - Amanda, min andre personlighet

Amanda, hvem er hun? Når jeg først fikk vite om henne var det skummelt. Det å få vite at du har flere personligheter i hodet ditt er ekkelt. Det å få vite at du har DID.(dissosiativ identitets forstyrrelse) Vi har forskjellig minner, oppførsel, alder, hobbyer og ja, alt er forskjellig.. Amanda drikker melk, noe som jeg ikke greier å få i meg lenger. Hun spiser supper, sauser og gryter noe som jeg aldri spiser. Jeg kan få i meg Bali kyllinggryte hvis det ikke er så mye gryte. mest kylling, da går det ned. Jeg kan våkne opp etter Amanda har vært her og så har jeg melk smak i munnen. Noen ganger så spyr jeg, men jeg passer på å alltid ha noe å gomle på ved siden av meg så jeg slipper å spy opp melken. Da stopper jeg ikke heller for da kommer melk lukt og spy lukt samlet. Det er et rent helvete.

Jeg kan høre henne før hun kommer på. De stemmen er inne i hodet mitt, men høres ut som om en fra utsiden snakker. Det blir litt mer ekko i stemmen så jeg greier å kjenne igjen stemmen hennes. Hun har en grov stemme. En som er frekk, spydig og hissig. Hun kommenterer det som skjer rundt meg. Hvis noen forteller en spøk så kan hun kommentere "idiot". Hun er ikke den som spøker. Hun er alltid seriøs, nesten som en godt voksen person.

Amanda er alltid hjelpsom. Akkurat som Ruby er. Når Amanda er på vei til å komme frem og hun merker jeg er nervøs sier hun at alt kommer til å gå bra. At jeg bare må puste med magen, også tar hun over. Noen ganger blir hun borte, men for det meste så kommer hun på. Det varierer hvor lenge hun kan være fremme. Alt fra 30 sekunder til 5 timer. Så det er ingen fasit på hvor lenge og når hun kommer fram. Men hun pleier å komme fram når jeg ikke greier å takle virkeligheten. Sånn som når jeg får flashback og friker ut så kommer hun fram like etter.

Det verste er å ikke få gjort ting jeg egentlig skal gjøre. Sånn som når jeg er går inn i butikken og skal kjøpe mat og drikke til meg og Storm, så kommer jeg meg til kyllingen og det neste jeg husker er at jeg står på kjøkkenet mitt hjemme og har bare kjøpt godteri. Det er greit jeg liker godteri altså, men jeg vil gjerne ha mat også. Så i dette tilfelle så har Amanda vært i butikken i det mellomrommet jeg ikke husker og kjøpt bare godteri.. Så da må jeg gå enda en gang ned til butikken. Dette kan skje flere ganger på forskjellige måter.

Et morsomt tilfelle er når Amanda spiser frokostblanding med melk. Så kommer jeg på og jeg spiser jo ikke det så jeg setter meg på mobilen. Rett før hun kommer på så banner hun over at frokostblandingen er blitt bløt, haha! Da blir hun sur. Så må hun ta frokostblanding på nytt.

Jeg tenkte også jeg kan be Amanda skrive et innlegg her, hvis hun vil. Jeg skal skrie til henne etterpå. Hun har jo andre erfaringer enn meg så det kan jo også være god innsikt det også. Jeg slenger med noen bilder av Amanda samtidig

Liker

Kommentarer

danian
danian,
Dette er en blogg jeg kommer til å følge.
nouw.com/danian
siljeroos
siljeroos,
Så bra! Takk 😊
nouw.com/siljeroos